Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
nema prosim vas niekto prehlad kedy byvaju zlavy na Canyony pocas roka? napr. ci byva nejaka akcia okolo Vianoc, lebo ja ich stranku sledujem len teraz od jula a to mali zlavy pravdepodobne kvôli olympiade. Dakujem
BikeCrew nechaj si zasielať newsletter, tam sa dozvieš o aktuálnych akciách...
no ved newsletter som si nechal posielat, ale ide o to ze ci vôbec nejake akcie maju pocas sezony (napr. Vianoce) alebo len na konci...ak maju len vypredaje ku koncu sezony tak to cakat nebudem a poriesim nejaky iny bike
Hazard nie model al 6.9 2016 siel z 999 na 1099, 2017 stoji 999. A ceny ake dali na 2017 tak sa upravovat nebudu. Minuleho roku ma tiez zarazilo ze cf 6.9 a cf sl 7.9 stoja rovnako....myslel som ze cena cf 6.9 pojde dole ale nesla
Pre mna to bude aktualne az cca o rok, na 30ku mam v plane. Chcel som nerve, tak uz to asi bude neuron.. Akurat teda zvazujem, ci 8,0, alebo radsej 7,0 a za +/- 400 ho este updatnut na komplet XT 3x10 + XT brzdy.
Už ti poslali ten bike? Ja som tiež v nedeľu objednal Radon ale ZR Race a stále ho neposlali.
Edit: Tak už mi došiel mail že to balia a predávajú DHLku.
inak aj tie Radony-hardtaily vyzeraju dobre, ten RACE sa mi paci tiez...ak posetrim tak na buduci rok mozno kupim aj ten ...uvidim aky bude ten full ...mne este len rano pustila platbu moja banka, ale dufam ze na buduci tyzden uz bude doma....skoda ze sa niektore modely nedaju poslat priamo na Slovensko...takto som ho musel poslat k sestre do Olomouca...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
aj z clankov zo spectralu CF mi tak trochu vyplyva, ze geometria sa na tento rok nemeni.. zatial som na 2016 kym nebude viac info
no ved newsletter som si nechal posielat, ale ide o to ze ci vôbec nejake akcie maju pocas sezony (napr. Vianoce) alebo len na konci...ak maju len vypredaje ku koncu sezony tak to cakat nebudem a poriesim nejaky iny bike
http://www.mtbiker.sk/bazar/bicykle-celoodpruzene/277234/predam-canyon-spetral-al-8-2015.html
To už je ale 2017. Podľa mňa sa tie ceny ešte upravia...
Už ti poslali ten bike? Ja som tiež v nedeľu objednal Radon ale ZR Race a stále ho neposlali.
inak aj tie Radony-hardtaily vyzeraju dobre, ten RACE sa mi paci tiez...ak posetrim tak na buduci rok mozno kupim aj ten