Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
A kde to pozeras? Na tej stranke canyonu? Ci na stranke prepravcu? Ja si stranku prepravcu neviem pozriet, lebo nemam ani link a ani tracking number. Ale to bude hlavne tym, ze status objednavky mam len potvrdena, este ani priprava a ani odoslane mi nesvieti. Len status platby je ze "zaplatena" a pri sledovani zasielky nemam ziadny link iba, ze odoslanie objednavky je naplanovane na 24-28.4.
Toto je asi do druhej temy, ale z bikediscount ste nikto neobjednavali, tam by som tiez chcel vediet trackovat, ale tam je to este menej prehladne ako z canyonu?
Aj mne v prvom maily prisiel odkaz na sledovanie zasielky. Ale kde vam pise ten norimberg? Resp vlavo kde je cislo objednavky, podtym cislo zakaznika a pod tym mate status odoslane oranzovy?
Plus minus áno...len pre zaujímavosť, pred 2 rokmi keď som si ja objednával boli čakačky 2-3 mesiace, prípadne aj viac...teraz už majú väčšinu bikov skladom...vtedy by bola mesačná čakačka luxus...
knedla
Dátum ktorý bol pri objednávaní biku je platný pre expedíciu. Je písaný aj v faktúre a CANYON sa ním "riadi". Ak by sa tvoj model objavil skladom skôr, tak by som ich skúsil kontaktovať a spýtať sa na dátum expedície. Taktiež sa oplatí aj naďalej sledovať zľavy a v prípade záujmu sa spýtať
Ahojte, nemá niekto podobnú skúsenosť?
V sobotu objednaný bike, zaplatený ihneď v sobotu prevodom na účet SLSP, v pondelok poobede potvrdenie, že platba prebehla v poriadku. V noci z utorka na stredu mi pri statuse objednávky nabehlo tracking number pre UPS. Ak kliknem na sledovanie objednávky cez UPS ešte stále, teda už druhý deň mi svieti "ready for UPS". Písal som teda na chate s Čechmi z Canyonu a odpísali že včera to malo byť odoslané.
Ešte doplňujúce info, bike bol skladom, napriek tomu mi dali predpokladaný termín odoslania 8.-12. máj a objednávka stále svieti iba ako potvrdená, napriek tomu že na chate mi odpísali že včera mal odísť. Buď som ja z toho jeleň alebo majú v tom trochu bordel...
Veď, práve, tá netrpezlivosť asi to pozná každý...každú pol hodinu checkujem stav objednávky...len som si naivne nahováral že keby to do víkendu bolo doma tak by to bolo skvelé
Veď, práve, tá netrpezlivosť asi to pozná každý...každú pol hodinu checkujem stav objednávky...len som si naivne nahováral že keby to do víkendu bolo doma tak by to bolo skvelé
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Toto je asi do druhej temy, ale z bikediscount ste nikto neobjednavali, tam by som tiez chcel vediet trackovat, ale tam je to este menej prehladne ako z canyonu?
Aj mne na trackingu ukazovalo ze balik je v Norimbergu a pritom mi volal kurier ze mi vezie balik.
Bývaš v Norimbergu?
Dátum ktorý bol pri objednávaní biku je platný pre expedíciu. Je písaný aj v faktúre a CANYON sa ním "riadi". Ak by sa tvoj model objavil skladom skôr, tak by som ich skúsil kontaktovať a spýtať sa na dátum expedície. Taktiež sa oplatí aj naďalej sledovať zľavy a v prípade záujmu sa spýtať
V sobotu objednaný bike, zaplatený ihneď v sobotu prevodom na účet SLSP, v pondelok poobede potvrdenie, že platba prebehla v poriadku. V noci z utorka na stredu mi pri statuse objednávky nabehlo tracking number pre UPS. Ak kliknem na sledovanie objednávky cez UPS ešte stále, teda už druhý deň mi svieti "ready for UPS". Písal som teda na chate s Čechmi z Canyonu a odpísali že včera to malo byť odoslané.
Ešte doplňujúce info, bike bol skladom, napriek tomu mi dali predpokladaný termín odoslania 8.-12. máj a objednávka stále svieti iba ako potvrdená, napriek tomu že na chate mi odpísali že včera mal odísť. Buď som ja z toho jeleň alebo majú v tom trochu bordel...
trénuj sebaovládanie, aj dievčatá to ocenia.
Haha