Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
marek_K Pozitiva su mi jasne, tiez si myslim ze by to bajku pomohlo, ide mi hlavne o ten hlavovy uhol.......Da sa dakto upravit aj RS Reba? S novu Foxou Rhythm asi este skusenosti nebudu.....
kde zohnať kompletnú sadu sadu ložísk do rámu a vahadiel zadnej stavby na starší Spectral? mám jeden na sevise a všetky sú pekne zakusnuté,vyčistenie a premazanie už nepomôže-na stránke Canyon som takú sadu nenašiel-riešil to už niekto z vás?
Napis im na support a urob objednavku cez nich. Na stranke maju schemy na stiahnutie, napis im ktore konkretne loziska potrebujes a oni ta uz budu dalej instruovat.
zle som napísal-nie je to Spectral,ale Nerve AL kolesá 29er" zdvih zadnej stavby 110 mm-vyzerá to tak,že pri zadnej oske sú atypické ložiská,preto potrebujem celú sadu,ktorú pred montážou naplním vodeodolnou vazelínou-uvidím čo sa podarí vybaviť na canyon.sk,prípadne ak by som zohnal info o rozmeroch všetkých ložísk,dalo by sa to riešiť a cez endura MAX
to som práve nevedel-nechcel som najprv rozobrať,pomerať a potom zháňať ložiská,aké tam idú,ale vopred podla rozmeru(čísiel) zohnať také,aké tam idú,potom naplniť vazelínou(nové sú skoro vždy málo naplnené)a potom v klude vymeniť ... ale už je to vybavené,čísla ložísk sú z výkresu jasné-takže teraz sú dve možnosti-A-objedná sa sada orig.Canyon , alebo -B-zoženú sa podla rozmeru,ale aspoň tie na hlavnom čape by mali byť MAX-ové
Tak toho som si vedomý Bajk sa snažím objednať čo najskôr, lebo nechcem začať jazdiť až v polke či závere leta (teraz nemám žiaden pojazdný bajk). Tak rozmýšľam, či pri mojom veku (22) nieje predpoklad že ešte vyrastiem
Ešte raz som sa premeral: výška 179, inseam 86, dĺžka trupu 65, dĺžka rúk 66 (áno, stále to nieje na L-ko )
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ale pre Spectral zda sa ze maju len Enduro MAX, takze lacne to nie je
https://www.canyon.com/downloads/supportcenter/Nerve_AL29_M30-13_BOM_ts.pdf
Druhá
Ešte raz som sa premeral: výška 179, inseam 86, dĺžka trupu 65, dĺžka rúk 66 (áno, stále to nieje na L-ko