Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
Po pár mesiacoch v rozhodovania a sledovania dostupnosti, som včera v noci refreshol web a majú spectral 7 aj 8 (nie všetky veľkosti ani farby) s termínom dodania začiatok augusta. To by sa dala dokončiť ešte sezóna na novom... Rovno som objednal. Doma to vysvetľujem dodatočne... 🙃
takisto aj v mojom pripade, avsak u mna v tom istom datume lux 7-ka v krasnej modrej farbe dufam ze pride vcelku
Neviem ako to má Canyon ošetrené, ale dnes som si všimol zaujimavú vec po objednaní Ultimate CF SL 7 mi prišiel dátum dodania na apríl (tuším 23.4.2021) ....potom mi preložili termín na august o čom mi prišiel email samostatne, že nastala zmena termínu na 2-6.8.2021 - takže som zisťoval čo sa deje. Korona atď. ...zvláštne bolo to, že mi dali voucher, ktorý mi poskytli ako "odškodné" za zmenu termínu, takže som si ku mojej objednávke dokúpil za ten voucher nejaké veci ako košík atď. a prišiel mi email o úprave objednávky, kde boli zahrnuté aj tieto veci v prílohe aj upravená FA na novú cenu a s vecami ktoré som zakúpil za voucher. A na FA dátum dodania 9-13. august ...hovorím si že OK. Dnes som si však musel na objednávke kvôli práci zmeniť adresu dodania do firmy. Takže som napísal na support canyonu a poprosil o zmenu adresy. Prišiel mi teda alert a tam FA a všetky tie veci ako vždy. A len tak zo srandy otvorim FA a dátum dodania 16-27.august - neviem či si zo mňa robia srandu, ale pri každej takejto zmene mi upravili dátum dodania, ale tento dátum dodania bol vždy iba na upravenej FA a neprišiel mi samotný email o zmene termínu, takže teraz už ani neviem čoho sa mám vlastne držať...celé zle !
1.) Canyon ma na stranke automat s odporucanim velkosti podla fyzickych parametrov
2.) Vyska 180cm (inseam 83-84) je takmer presne v strede odporucaneho intervalu pre velkost M
3.) ak napriek tomu ides hladat "odpovede" na forum tak si kup L-ko...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
takisto aj v mojom pripade, avsak u mna v tom istom datume lux 7-ka v krasnej modrej farbe
Modra sa mi neusla. Dnes som vedel objednat uz len ciernobiely
Jednoznačne M
2.) Vyska 180cm (inseam 83-84) je takmer presne v strede odporucaneho intervalu pre velkost M
3.) ak napriek tomu ides hladat "odpovede" na forum tak si kup L-ko...