Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
Bufonreťaz sa toho ani nedotkla…muselo to byť proste zle nalepené. Najviac má sere že to nemajú ani na shope, vôbec netuším či budú ochotný mi to reklamovať a ak nie to či mi to budú schopní aspoň predať …v pondelok Vám dodám info …každopádne je to proste aj vcelku humorné ? odpadnutá ochrana rámu proste to sa mi nestalo ani na kellyse…kde udělali soudruzi z NDR chybu ???
Nasiel som pri stupani Dieliky bidon Canyon, ak by niekomu chybal piste ss (najprv som nexcel ani zobrat, ale v jednom smere ho bolo vidiet v opacnom nie)
No vidím, že nie len na SK chodia doškriabané rámy. Dať za bike také prachy a príde v takom stave tak by som moc nadšený nebol. Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Takže pochodil som celkom fajn…staré lepidlo som ako tak očistil technickym benzínom a keď to príde zrejme to nalepim mamutom 🙂
úprimne, nič iné som ani neočakával, 5x som napísal na podporu, stratil som skrutky, čokolvek, 3x mi už poslali niečo úplne zdarma dokonca vraj "výnimočne" takže sa cítim výnimočne, ešte aj poštovné zaplatili, za mňa canyon vždy top support
podelim sa o skusenost:
6.8. objednavka, termín dodania 20.9.-1.10.
25.8. mail, ze objednavka pride v termíne 30.8.-10.9.
30.8. objednvka odoslana
3.9. dnes dosiel nový Lux
vsetko vyzera byt v poriadku, nic nie je poskodene, na rafkoch nalepena bezdusova paska, v krabici okrem pumpy na vidlu/tlmic a momentoveho kluca pribalene aj bezdusove ventilky a podlozky do zavitu na pedale na kluke
gratulujem ku kupe a uz sa tesim na spolocny pojazd
inak moja skusenost z 2018 bola tiez cca taka, bajk dosiel o mesiac skor. tie dodacie doby maju dost konzervativne, aj ked v tejto dobe je to urcite opodstatnene
Tiež mám takého chrobáka. Výbava za tú cenu na Trail CF7 je bezkonkurenčná. Len som pozeral že na jednom z čapov zadnej stavby použili klzné púzdra. Otázka na majiteľov luxov, nie je s tým problém čo sa týka životnosti?
Ešte sa ma láka nový Lector FS, len tam sú už ceny trocha inde.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Trail....
úprimne, nič iné som ani neočakával, 5x som napísal na podporu, stratil som skrutky, čokolvek, 3x mi už poslali niečo úplne zdarma dokonca vraj "výnimočne"
Trail....
Kde je foto? 🙂
6.8. objednavka, termín dodania 20.9.-1.10.
25.8. mail, ze objednavka pride v termíne 30.8.-10.9.
30.8. objednvka odoslana
3.9. dnes dosiel nový Lux
vsetko vyzera byt v poriadku, nic nie je poskodene, na rafkoch nalepena bezdusova paska, v krabici okrem pumpy na vidlu/tlmic a momentoveho kluca pribalene aj bezdusove ventilky a podlozky do zavitu na pedale na kluke
inak moja skusenost z 2018 bola tiez cca taka, bajk dosiel o mesiac skor. tie dodacie doby maju dost konzervativne, aj ked v tejto dobe je to urcite opodstatnene
este ho nema doma,iba nedavno bol predstaveny ako novinka.Povodne asi chcel Epic
este ho nema doma,iba nedavno bol predstaveny ako novinka.Povodne asi chcel Epic,ze chrobak do hlavy
Presne tak
Ešte sa ma láka nový Lector FS, len tam sú už ceny trocha inde.