Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
Automaticky po troch dňoch ti príde e-mail že platba prebehla úspešne. Čiže cca utorok. Doklad nič neurýchli. Musia I'm cinknut peniaze na účte. Ty by si tiež nikomu nič dopredu neposlal, ak by ti ukázal zdrap o platbe. 😅
Ale každopédne si mal šťastie, že ho majú skladom, predpokladám že si teda bral M, alebo L ktorú sú dostupné. Niektorí čakajú pár mesiacov, no ty si to vychytal pekne a ak ti ho hneď pošlú, tak do 2 týždňov ho máš doma
imro1. Ano ano bral som L. Veľkosť už mám overenú keďze som už neuron mal. Mal som už 3 dni objednaný CF8 pre istotu že by tento nebol dostupný. Náhodou som otvoril stránku a zbadal som že ho nahodili tak som rovno spravil objednávku. Uvidíme kedy im prídu peniaze keďže ide víkend rátam až v pondelok utorok, ale tak uvidím nechám sa prekvapiť ako vravíš mal som štastie
Tak mám zmenu. 19.1. mi prišla požiadavka na zadanie platobých údajov. O týždeň a jeden deň 27.1. Informácia že moja objednávka sa vybavuje a čuduj sa svete vten istý deň že bola odoslaná. Očakávam doručenie v pondelok 31.1. čo je dokonca v pôvodnom termíne.
Lapkoo mne presne tak isto tiež by mal prísť pondelok. Ešte k tej platbe, som pozrel že som platil 29.11. a 1.12. mi prišiel mail o potvrdení platby. Takže 2 dni.
Vedeli by ste mi poradiť? Chcem vymeniť slx radenie za xt, len potrebujem helfnúť, či je tam bowden v celku. Lebo keď vytiahnem lanko a ono ten bowden bude delený, tak si narobím starosti. Lux trail.
No Spectral dnes prišiel, 1. dojem že je dosť krátky v Lku a to som bol v strede veľkosti, možno by viac sadol XL, ale to som sa odviezol len pár minút po ulici. Uvidím čo to povie po normálnej jazde v teréne
Myslím že tam bol 445 ak si dobre pam§tám, toto mi príde podobné, teda dosť vzpriamený posed aj keď samozrejme geometria tam je iná, modernejšia. Ale aj ten položený hlavový uhol . Ale tak som sa na ňom viezol len pár minút po ulici. Takže nejaký test príde neskôr. Možno bude všetko ok, to bol taký prvý dojem. Uvidím ako sa bude správať v strmších stúpaniach, snáď sa nebude dvíhať a potom som zvedavý aj na zjazd. Ale bike ako celok vyzerá parádne. Tak verím, že bude všetko ok
Tak napokon som sa rozhodol, že ten Spectral posuniem ďalej z dôvodou ako som písal včera. zdá sa mi trochu krátky. XL by sadlo asi lepšie, no má byť dostupný až na jeseň. Tak ak by mal niekto záujem píšte ss. Posielať s5 sa mi ho nechce a možno ak niekto nestihol objednať skôr tak by mu to vyhovovalo a bolo by to pre neho výhodnejšie takto.
EDIT: Podla osadenia a farby je Spectral 29 CF7 v Lku, spravne? Ak ano, akosi sa mi nezda, ze ti je kratky. Predtym si mal Jeffa 27 v Lku? Ja mam Jeffa 29 2019 v XLku, cislami je to takmer to iste, co je Spectral 29 v Lku (aj pocitovo, kedze ho ma znamy a viezol som sa na nom). Samozrejme, ze ty vies najlepsie ako ti sedi, len mi nesedi tvrdenie, ze ti pride kratky, ked na Jeffovi si mal reach 460 MK1 alebo 475 MK2 (neviem, ci tvoj Jeffo bol pred 2019 alebo 2019+), kedze Spectral ma reach 485.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
EDIT: Podla osadenia a farby je Spectral 29 CF7 v Lku, spravne? Ak ano, akosi sa mi nezda, ze ti je kratky. Predtym si mal Jeffa 27 v Lku? Ja mam Jeffa 29 2019 v XLku, cislami je to takmer to iste, co je Spectral 29 v Lku (aj pocitovo, kedze ho ma znamy a viezol som sa na nom). Samozrejme, ze ty vies najlepsie ako ti sedi, len mi nesedi tvrdenie, ze ti pride kratky, ked na Jeffovi si mal reach 460 MK1 alebo 475 MK2 (neviem, ci tvoj Jeffo bol pred 2019 alebo 2019+), kedze Spectral ma reach 485.