Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
Gomeez: nevies nahodou, ze kedy predstavia tie nove modely 23 a ktore kategorie to budu? dik
To neviem presne citujem odpoveď od supportu : Tento model se doprodává, protože během jara plánujeme představit modely 2023. Další výroba již neprobíhá....
treba pozriet aj specku, ja som bol takto prekvapkany zo zlacnenych Spectralov, a potom som zistil ze tych par drobnych usetrili vymenou SHM sady za dobrotky ako kazeta Sunrace ... dalej som to potom radsej ani nekontroloval ...
Ja som kúpil Neuron 5 priateľke .... štandardná cena bola 2000, počas akcie 1400 a teraz stojí 1700 ... špecifikácia stále rovnaká ... tiež mi to príde ako vyprázdňovanie skladov
čo sa kazety sunrace týka, tak to bude skôr kvôli stálemu nedostatku SH komponentov, ako kvôli cene, pretože kazeta Sunrace 12s 11-51 vyjde drahšie ako SH Deore M6100 ....a to určite Shimano ponúka pre výrobcov bicyklov lepšie ceny ako nejaký sunrace...
Ako píšeš plus natiahli rám, znížili sedlovú trúbku o 2 cm, teleskopka šla zo 150 na 170, reach je skoro o 3 cm viac (pri o 1 cm kratšom predstavci). Týka sa veľkosti L. Tá čiernozlatá kombinácia vyzerá parádne.
Reach vlastne s dĺžkou predstavca nič nemá, práve dlhší reach je kompenzovaný kratším predstavcom a strmším uhlom sedlovky, teda posed samotný oproti minulému modelu nebude výrazne odlišný
Hej geo šla pekne vpred, takže pekný moderný trail bike. Tohto by som sa nebál. Starý Neuron bol dosť krátky, aspoň teda papierovo čo som pozeral. Mám Spectal a toto sa mu trochu približuje. Samozrejme nie celkom, ale isto je to posun správnym smerom.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To neviem presne citujem odpoveď od supportu : Tento model se doprodává, protože během jara plánujeme představit modely 2023. Další výroba již neprobíhá....
čo sa kazety sunrace týka, tak to bude skôr kvôli stálemu nedostatku SH komponentov, ako kvôli cene, pretože kazeta Sunrace 12s 11-51 vyjde drahšie ako SH Deore M6100 ....a to určite Shimano ponúka pre výrobcov bicyklov lepšie ceny ako nejaký sunrace...
Objednaný Neuron 7 WMN v stredu 1.3. a včera 13.3. prišiel kuriérom. Pri objednávke bol "na sklade".
tak dlho tam tie lepsie ceny nezostali, dnes nove Neurony
https://www.canyon.com/cs-sk/horska-kola/trail-bikes/neuron/cf/neuron-cf-9/3172.html?dwvar_3172_pv_rahmenfarbe=BU