Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
neuveritelne ako jednoducho clovek behom 2 mesiacov zvazovania skonci z 850€ HT Kellysu na 2400€ Canyon Spectral 7.0 EX to aby som si uver bral ked si chcem este tento rok zajazdit na nom
inak kedy cca Canyon releasne 2016 ediciu? myslite ze sa oplati pockat?
ako keby si mi cital myslienky, az na to, ze ja som presedlal z 900 Eur Specialized HT tiez na 7.0 EX ... Inak to s tymi 2016 modelmi by ma tiez zaujimalo, resp. dokedy bude Canyon predavat 2015 modely?
ta cena za 7.0EX je proste neodolatelna, hlavne ked si clovek zoberie ze porovnatelne osadene Remedy 9 stoji 4 tisic...
Podla datumu zalozenia Spectral AL 2015 temy na mtb-news.de, sa modely 2015 dali objednat koncom augusta 2014 a prve terminy dodania mali CW40-45, tj zhruba Oktober.
ja sa len bojim trocha aby mali tu 7.0 EX aj v novej edicii a za tak super cenu.. som sa zalubil do toho biku, normalne uvazujem nad uverom ajked asi nie najlepsi napad kym som v skusobnej dobe
budu 2015 modely v predaji aj nejaky cas po uvedeni 2016 edicie?
mozes si dokupit farebne nalepky Canyon ak chces - na mtb-news.de bol link (nejaka UK firma to tusim robi)... mne stealth vyhovuje, ja nie som priatel velkych log a znaciek
posledna vec, o ktorej si nie som celkom isty je ten jednoprevodnik, ale uz som bol uisteny z viacerych stran, ze 30, resp. 32T by mal pokryt viacmenej vsetko..
hod si to do excelu a porovnaj s tym, co jazdis teraz. Je to uplne jednoduche porovnanie cisiel (pomer poctu zubov), nic viac. Pokial ti na rovine po asfalte staci slapat okolo 28 km/h, mozes ist rovno do 30T.
sorry, z tej tabulky som jelen, teraz jazdim na 3x8 Kellys Salamander (asi rok 2004), povodny setup... vedeli by ste mi to nejak porovnat s 30T 1x11? diky
sorry, z tej tabulky som jelen, teraz jazdim na 3x8 Kellys Salamander (asi rok 2004), povodny setup... vedeli by ste mi to nejak porovnat s 30T 1x11? diky
Mozes pouzit tuto web stranku.
Ako priklad som tam nahodil 26" kolesa, 22-32-42 3pila, 11-34 kazeta(8speed) vs 27,5" 30x10-42 kazeta(11speed)
Ahojte, má niekto skúsenosť....?
2.júna som objednával bike s termínom expedície CW 31...potvrdené aj mailom...
dnes pozerám že na webe canyonu pri mojom biku svieti CW 27...
je možné že by som mohol očakávať svoj bike zhruba o mesiac skôr...?
info u mňa v maile zatiaľ žiadna...
To sa stalo aj mne. Volal som im na slovenske telefonne cislo, povedali mi ze ma presuvaju o viac ako mesiac skor. Potom mi dali vediet ze to musia zrusit a vratit ma naspat na povodny termin(novu fakturu mi neposlali) - neviem ci to niekto stihol skor alebo ako funguju. Po par tyzdnoch sa to stalo znova, zavolal som im, presunuli ma, poslali novu fakturu s novym terminom a bajk som dostal o 2-3 tyzdne skor.
Dokonca mi ako ospravelnenie za komplikacie poslali tieto 100 eurove okuliare(nic som neziadal, sami ich pribalili zadarmo): http://www.kaktusbike.sk/fuel-cell-okuliare-13850
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
inak kedy cca Canyon releasne 2016 ediciu? myslite ze sa oplati pockat?
ako keby si mi cital myslienky, az na to, ze ja som presedlal z 900 Eur Specialized HT tiez na 7.0 EX
Podla datumu zalozenia Spectral AL 2015 temy na mtb-news.de, sa modely 2015 dali objednat koncom augusta 2014 a prve terminy dodania mali CW40-45, tj zhruba Oktober.
Povodne na Spectrale 6.0 2015 plastove: vid foto
budu 2015 modely v predaji aj nejaky cas po uvedeni 2016 edicie?
http://www.ritzelrechner.de/
Mozes pouzit tuto web stranku.
Ako priklad som tam nahodil 26" kolesa, 22-32-42 3pila, 11-34 kazeta(8speed) vs 27,5" 30x10-42 kazeta(11speed)
2.júna som objednával bike s termínom expedície CW 31...potvrdené aj mailom...
dnes pozerám že na webe canyonu pri mojom biku svieti CW 27...
je možné že by som mohol očakávať svoj bike zhruba o mesiac skôr...?
info u mňa v maile zatiaľ žiadna...
Dokonca mi ako ospravelnenie za komplikacie poslali tieto 100 eurove okuliare(nic som neziadal, sami ich pribalili zadarmo):
http://www.kaktusbike.sk/fuel-cell-okuliare-13850