viem ze minulorocne modely sa velmi nevychvalovali zaujima ma hlavne ram momentalne jazdim Reign ci by to nebol krok spat a pod dik za kazdu radu ...
Asi ho zoberiem, aj ked tej vidly sa bojim. no predom este od neho vyziadam, nech mi posle fakturu, lebo sa mi to nejak nezda. v inzerate uviedol, ze ho novy stal 2300 CHF, co sa mi zda za 8.0 verziu malo...
tak som si nasiel, co je to ten Van. haluz, doteraz sa s tym nikdy nestretol
Was ist das?
Asi ho zoberiem, aj ked tej vidly sa bojim. no predom este od neho vyziadam, nech mi posle fakturu, lebo sa mi to nejak nezda. v inzerate uviedol, ze ho novy stal 2300 CHF, co sa mi zda za 8.0 verziu malo...
Keby som vyberal ja, tak asi vezmem ten Race. Má Monach Plus, ktorý je progresívnejší, takže odstráni prepadanie do zdvihu a Pike je podľa mňa tiež lepšia voľba ako Talas (ale to neviem ako sa bude správať nový. má sa meniť komplet systém znižovania, tak by to mohlo byť OK).
Osobne mi na testovačke oveľa lepšie sadol Lapierre Spicy aj keď bol v najnižšej výbave (316 s Domain-ouo a oničom komponenty) a Canyon v najvyššej (9.0 s Talas a tlmčom v Kashime). Lepšie šiel do kopca a nadol krajšie žehlil. Cena je tam ale dosť rozdielna asi. Neviem isto, nesledujem..
posledný komentár: 28. 5. 2020 o 0:31