Cawte co hovorite no novy canyon strive 12 (http://www.canyon.com/mountainbikes/series/strive.html)
viem ze minulorocne modely sa velmi nevychvalovali zaujima ma hlavne ram momentalne jazdim Reign ci by to nebol krok spat a pod dik za kazdu radu ...
co viem, tak na 2011 sa objavovali pukave zvuky z lozisk prepakovania a menil sa ten ich "box" za nieco pevnejsie. konstrukcne je to diel, ktory je dost namahany, kedze horna vzpera ide dost nizko, bez x12 by to bolo asi s klasikou 135mm upinakom nejazditelne...
oproti reignu 2010 vsak jednoznacne krok vpred geometriou je to niekde inde (z pohladu EN), nehovoriac o vidlici 32 vs. 36.
cenovo canyon samozrejme super, v ponuke su vsak len 3 velkosti, co moze byt mierne kompromisne a nemoznost sa na bajku povozit pred kupou...
na tvojom mieste by som si este u predajcov opacil spesl. enduro a trek slash. tam nepochybis.
co ma taha ku canyonu je hlavne cena/vybava u spesla skoro rovnaka cena ale tlmic by som radsej bezpruzinovy a predsa len radsej Fox ako Xfusion ..a trek to je uz nad moj cenovy strop... co ma trapi ako si uz povedal je to skusanie a velskot na stranke canyonu som skusal tu ich kalkulacku na vypocet velkosti no ani raz mi to nevyslo ..
teraz mam L takze aj tam by som najskor isiel do Lka...mam 180cm...
prepakovany jednocap vymenit za maestro? neviem vtomto je to podla mna krok spat.. na reigna ked das 160tku vidlu pripadne pruzinu mas to urcite lespie
ps divim sa L-ku (to uz mas potom skorej posed) lebo ja mam 181 a mam reigna M
radse http://www.canyon.com/outlet/artikel.html?o=A1024184
hmm neviem preto sa pytam ci ho niekto jazdi a vie porovnat zvazujem ho len kvoli trosku zmene na enduro...
PS: Lko mi celkom vyhovuje na M som nikdy nejazdil podla mna je M uz velmi male prenas nad 180 cm .. nemusi to byt naskodu no to co mam nato som zvykol...
no ide o ze ja som Reigna kupoval rovno z HTcka cize som to nemal s cim porovnat a riadil som sa prevazne velkostymi tabulkami pri vybere velkosti a mam dalsi dovod na zmenu bajku...
tak ano je dost velky skok..ja som zacinal s cx fulom 20tka potom mensi 19tku a teraz najmensi ale s najvysim zdvihom..ale ked tak radsej ten torqeu to je uz poriadny am skorej EN stroj lebo inak ten rozdiel moc nezbadas 1cm zdvihu nepocitis
tiez sa priklanam k tomu Strive este by som rad pockal kym niekto z neho urobi recenziu test a pod poznate niekoho kto jazdi 2011??
a k tej velskoti asi fakt zobereim M...
tak..3.januára objednane planovany príchod koniec mája doručeny 13.apríla...
Canyon Strive ES 7.0 glacier M !! copyrighti1193.photobucket.com i1193.photobucket.com
na tému prepakovany jednočap to už bolo popisane takže to tu rozoberať nebudem...Nebol som nanom ešte žiaden výjazd len testovacie jazdy okolo domu a po ulici...prve dojmy su dobre... je to moj druhy full mam sčim porovať ...ano nije to maestro ale ma to niečo do seba..momnetalne čakam na nove radenie ktore by malo prísť budúci týžden.Potom dam info po prvom výjazde v lese.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
oproti reignu 2010 vsak jednoznacne krok vpred
cenovo canyon samozrejme super, v ponuke su vsak len 3 velkosti, co moze byt mierne kompromisne a nemoznost sa na bajku povozit pred kupou...
na tvojom mieste by som si este u predajcov opacil spesl. enduro a trek slash. tam nepochybis.
teraz mam L takze aj tam by som najskor isiel do Lka...mam 180cm...
ps divim sa L-ku (to uz mas potom skorej posed) lebo ja mam 181 a mam reigna M
radse http://www.canyon.com/outlet/artikel.html?o=A1024184
PS: Lko mi celkom vyhovuje na M som nikdy nejazdil podla mna je M uz velmi male prenas nad 180 cm .. nemusi to byt naskodu no to co mam nato som zvykol...
a k tej velskoti asi fakt zobereim M...
http://forums.mtbr.com/diamondback/2011-mission-4-a-697679.html
Canyon Strive ES 7.0 glacier M !!