Ano Mko.
Po lepsom vyjazde cez vikend som si vsimol mensie pukanie v oblasti lozisk... mam taky pocit ze jedno sa povolilo (presne to kde je najhorsi pristup)
Ako prve sa povoluju loziska na vahadle pod loziskami, kde je spojena horna zadna vzpera s vahadlom (bol som na to upozorneny predajcom - po dotiahnuti to uz drzi)...
Bajk je v servise... uvidime co povedia... praskanie bolo neznesitelne... mam podozrenie presne na tie loziska.. a nezda sa mi ani uchytenie tlmica zospodu
pridam jednu skusenost...vela ludi sa uci na vlastnych chybach a ja nie som vynimkou...sem tam si checknite miesto ako vychadza bowden na radenie a hadica na zadnu brzdu ci netreba vymenit ochrannu nalepku...aby sa nestalo to co mne :/
skusal niekto dat na commencal v4 presmyk? chcel by som kupit dalsi commencal, ale tentokrat TR a hodit tam dvojpílu..... dovoli to vobec geometria ramu?, neskusal som na mojom commencale v4 tak neviem....
Keď som ja kupoval V4 tiez som hladal moznost s presmykacom (nevedel som si predstavit, ze prezijem bez neho). Nasiel som len par fotiek (AM aj TR) z netu a zopar vyjadreni, ze to ,,neslo ako malo". Tatarkovic mi to potom potvrdil.
Kidak ja som nenasiel ani tie fotky.... ale pocul som a aj Tatarkovic mi potvrdil ze to nebude fungovat ako ma, presne ako pises.... ale nevidim dovod preco by to nemohlo ist...
Priloz presmyk k ramu (ide pouzit len na direct mount adapter, takze s tym treba ratat)). Su len dve veci, co by tomu branili a teda zahnutie sedlovej trubky (dole), alebo bude zavadzat zadna stavba...ja som neskusal...
Mozno aj linka retaze pri dvojprevodniku moze niecomu vadit....
direct mount mam aj Spesli FSR xc, asi ho skusim prehodit.. za skusku nic nedam... len je to na 3prevodnik...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Po lepsom vyjazde cez vikend som si vsimol mensie pukanie v oblasti lozisk... mam taky pocit ze jedno sa povolilo (presne to kde je najhorsi pristup)
Taktiez po kazdych par jazdach pozriet ci su loziska na vrchnej trubke zadnej stavby utiahnute..Radi sa povoluju
direct mount mam aj Spesli FSR xc, asi ho skusim prehodit.. za skusku nic nedam... len je to na 3prevodnik...