chcel by som si kupyt ctm delta disc 08 myslite ze to bude dobry bik chcel bz som ho viuzivat na asi taky teren ako bol cyklomaraton v bš a o rok by som chcel ist na ten maraton
Tato Delta je od CTM celkom fajna aspon tak vyzera i ked osobne by som do CTM v živote nešiel... ludia s nou maju zle skusenosti ale ntreba hadzat všetky modely do jedneho mecha. skor by som ešte trošičku priplatil a bral CTM Delta Plus
Tato Delta je od CTM celkom fajna aspon tak vyzera i ked osobne by som do CTM v živote nešiel... ludia s nou maju zle skusenosti ale ntreba hadzat všetky modely do jedneho mecha. skor by som ešte trošičku priplatil a bral CTM Delta Plus
mohol by si uvies prosim ta nejake konkretne priklady ake zle skusenosti kto s CTM ma ? Tych co na XC modeloch robia street a skacu neviem co vsetko zo zasunutou sedlovkou nadoraz vynechaj...
ja som o nom uvazoval, ale nakonec som skoncil pri GT avalanche 2.0 disc :
NIZSIA CENA (ja som mal v akci za 15 000)
LEPSIE BRZDY (CTM : mech. kotuce SHIMANO = SHIT ||| GT = TEKTRO AURIGA = celkom dobre, ked prihliadneme ze su to asi najlacnejsie hydri som spokojny)
Rovnaka vidla
GT ma urcite OVELA lepsi ram a urcite krajsi... (ten CTM ma nejaku cudnu zadnu stavbu,dost smiesne to vyzjera )
GT ma lepsie take drobnosti, prave na com CTM setri = veci ako sedlovka rajdy ...
tot moj nazor, presne som riesil CTM ale skoncil som pri GT
1.GT avalanche 2.0 DISC modry M
2.GT avalanche 2.0 DISC modry L
3.GT avalanche 2.0 DISC modry XL
4.GT avalanche 2.0 DISC cierny M
5.GT avalanche 2.0 DISC cierny L
6.GT avalanche 2.0 DISC cierny XL
mas na vyber z 6 teda ak bude mat vsetky, a co myslis ze co navyberas ? nic lepsie neni, sak ak chces pohladaj, ale ja vravim ze som hladal a nist
Ak chce bicykel do 20 000 tak to može zobrať aj GT Avalanche 1.0 Disc z Vela kde stoji nejakych 19 548 sk .... alebo može zobrať 2.0 a ostatnych 5000 použiť na nejake veci okolo toho - prilba, rukavice, dres, flaša, držáák ..čo ja viem čo ešte
Ak chce bicykel do 20 000 tak to može zobrať aj GT Avalanche 1.0 Disc z Vela kde stoji nejakych 19 548 sk .... alebo može zobrať 2.0 a ostatnych 5000 použiť na nejake veci okolo toho - prilba, rukavice, dres, flaša, držáák ..čo ja viem čo ešte
ma s tou kostou niekto skusenosti? Pripada mi to, ani neviem ako by som to napisal - divné !!!
ma s tou kostou niekto skusenosti? Pripada mi to, ani neviem ako by som to napisal - divné !!!
akosi som tomu nepochopil... pripada ti divny ten ram alebo čo ?
ram možno vyzera trocha divne ale zatial sa nam všetkym pači a okrem toho je velmi dobry a pevny
no mne sa tiez zda ta kostra nie velmi pekna a ci je kvalitna tak sa v tom neviznam a ten ctm je na pohlad krajsi ale ci lepsi neviem ale GT aval. 2.0 DISC 2008 ma presmikovac acera a radenie alivio a ten ctm deore
rozmyslal som aj o Specialized HR Comp D ale ten je drahsi a asi aj slabsi ako ten ctm delta disc 08 a aj ako marin hawk hill 08 a preco je ten marin hawk taky ovela mohutnejsi aj ten specialized je taky narozdiel od ctm delta disc a gt aval disc 08 ,nerozumiem preco maju hrubsie kostry acelkovo su hrubsie ved vsetky su horske su urcene na iny teren a prosim vas co presne znamena mtb
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
mohol by si uvies prosim ta nejake konkretne priklady ake zle skusenosti kto s CTM ma ? Tych co na XC modeloch robia street a skacu neviem co vsetko zo zasunutou sedlovkou nadoraz vynechaj...
NIZSIA CENA (ja som mal v akci za 15 000)
LEPSIE BRZDY (CTM : mech. kotuce SHIMANO = SHIT ||| GT = TEKTRO AURIGA = celkom dobre, ked prihliadneme ze su to asi najlacnejsie hydri som spokojny)
Rovnaka vidla
GT ma urcite OVELA lepsi ram a urcite krajsi... (ten CTM ma nejaku cudnu zadnu stavbu,dost smiesne to vyzjera
GT ma lepsie take drobnosti, prave na com CTM setri = veci ako sedlovka rajdy ...
tot moj nazor, presne som riesil CTM ale skoncil som pri GT
2.GT avalanche 2.0 DISC modry L
3.GT avalanche 2.0 DISC modry XL
4.GT avalanche 2.0 DISC cierny M
5.GT avalanche 2.0 DISC cierny L
6.GT avalanche 2.0 DISC cierny XL
mas na vyber z 6 teda ak bude mat vsetky, a co myslis ze co navyberas ? nic lepsie neni, sak ak chces pohladaj, ale ja vravim ze som hladal a nist
akosi som tomu nepochopil... pripada ti divny ten ram alebo čo ?
ram možno vyzera trocha divne ale zatial sa nam všetkym pači a okrem toho je velmi dobry a pevny
mas pravdu, vyzera, ale to je asi tak vsetko, CTM proste neni vychyrena znacka ako napr. GT takze asi tak...