mam v plane kupit tento bike http://www.ctm.sk/model/full/scroll-xpert/matna-cierna-zlta/ . Rad by som vedel, ci tunapritomni s vacsim prehladom nemaju nejaky lepsi tip na enduro do ceny toho scrolla. Samozrejme s vybavou minimalne vo vybave toho scrolla.
Thanks
posledný komentár: 21. 8. 2018 o 15:34
edit:
Ked zacne bavit kino, tak ma po ptakach. Butom sa priklonim k tomu co pises.
Tazke naozaj mi dosiel CTM Scroll Xpert vo velkosti L, neveeeeriiim
Este taka otazka. Chranic na zadnu stavbu tam viem nahodit? Pretoze je tam vedene lanko zadneho prehadzovaca. Ma to tak niekto riesene? Alebo to vobec nie je potrebne a retaz nemasti o zadnu stavbu v ziadnej polohe? Dikyyyy
Inak co hovoris na to sedadlo, mne vobec nesedi. A zda sa mi, ze sedlovka mohla mat vacsi sklon smerom dozadu, pedale mam radsej trochu predsunute.
Inak co hovoris na to sedadlo, mne vobec nesedi. A zda sa mi, ze sedlovka mohla mat vacsi sklon smerom dozadu, pedale mam radsej trochu predsunute.
Ja som sa na tom este moc nevozil, dnes este len prisiel. Ale z toho co som sedel, tak mi nevadilo. Skor som sa vyzival na teleskopke, lebo som to nikdy neskusal a fest mi to vyhovuje.
Na tu stavbu skusim zohnat nejaky vacsi chranic. Nechcem aby som mal omlatenu tycku.
Btw, mozem len potvrdit, ze Lko v tejto geometrii na 185cm vysku je fakt perfektna. Mko by mi bolo male.
Kukni ci mas tlmic dobre nafukany, padol ti kruzok.
V Kalnici mi to smyklo. Mam clenok v rici, tak asi uz po bajkovani tento rok.