Já mám ht 29 canyon a výšku 178 a M rám a kolesa mi vyhovuju aj v terene aj na ceste, při tvojej vyske by to nebol tiež problém...akurat musím ešte doladit posed...dlhsim predstavcom
Bol som dnes pozriet Trek Superfly aj Kellys Gate. Trek mi sadol perfektne, Kellys mi bol dlhy. Velkosti su uz problem, pomaly vsetko je vypredane. Trek by sa tusim este nasiel, len cena uz ide kusok cez limit ale zas novy je novy.
No pozerám, že sa tu celkom pekne rozvinula debata . Myslím, scypho, že premýšľame úplne rovnako. Ešte som si nevybral nič, ale ťahá ma to k tomu kellsyu, ktorý mimochodom v meste, kde bývam majú priamo v predajni. Chodím ho obzerať. A po Treku škúlim ešte dlhšie. Lenže, aby to nebolo také jednoduché tak ešte surfujem net a našiel som tiež veľmi zaujímavú ponuku za veľmi zaujímavú cenu a to: FOCUS Black Forest 0.1 LTD 29 2015.
Tak Dominik podeľ sa s nami o svoje dojmy a pocity z Geate 50. Ako sa na ňom jazdí, ako ako sa správa do kopca, ako z kopca, ako na rovine, radenie rýchlostí, ako reaguje ovládanie, celková kvalita, atď. Daj takú malú recenziu .
Palo42
Vela som na nom nenajazdil kedze Reba mala po 3 jazdach vakel. Cize je na reklamacii. Ale nejakych 100km som pojazdil.
Mozem hodnotit len z pozicie jazca co jazdil na 6r. kellyse s V-brzdami. Bike ma sportovu geometriu, ja so 194cm a relativne kratkym predstavcom som na nom pekne natiahnuty (co mi samozrejme vyhovuje). Bike ovela viac pohlcuje nerovnosti a co ma milo prekvapilo bolo pruzenie zadnej stavby/sedlovky. Celkovo ram hodnotim ako vydareny. Brzdy som este poriadne neprevetral ale oproti Veckam je to posun o 300%. Co sa tyka kolies mierne som sa bal, vsade som cital ale su makke a maju volu ale v mojom pripade zatial nic z toho. Myslim ze na XC su viac ako dostacujuce. A zadny naboj krasne rachoce Vidlica zehlila paradne, ale ako som pisal hore.. Vybava SLX/XT/brzdy m506. Vsetko v pohode len radenie ide zatial trochu tazsie resp. treba sa viac opriet palcami do pacok.
Ale za tu cenu si myslim super. Ja som ho kupil este o 100€ lacnejsie. Na nete ho niektori predavaju aj pod 1100€.
Zatial hodnotim 9/10.
Inak ked zhanate tie treky tak v ZV maju modry trek superfly 7 2014 L za 1099€.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
No pozerám, že sa tu celkom pekne rozvinula debata
Nech sa páči
Ale obzeral som aj Cannondale Trail 2 2015: https://cannondale-store.sk/produkt/cannondale-trail-2-2015
No a teraz si vyber, CUBE, KELLYS, FOCUS, CANNONDALE
Tak Dominik podeľ sa s nami o svoje dojmy a pocity z Geate 50. Ako sa na ňom jazdí, ako ako sa správa do kopca, ako z kopca, ako na rovine, radenie rýchlostí, ako reaguje ovládanie, celková kvalita, atď. Daj takú malú recenziu
Inak ak niekto zhana Cannondale s lefty tak M aj L maju u Privaru za 1500 (29er, 2014 model). Neviem ci L nebolo dokonca lacnejsie.
Vela som na nom nenajazdil kedze Reba mala po 3 jazdach vakel. Cize je na reklamacii. Ale nejakych 100km som pojazdil.
Mozem hodnotit len z pozicie jazca co jazdil na 6r. kellyse s V-brzdami. Bike ma sportovu geometriu, ja so 194cm a relativne kratkym predstavcom som na nom pekne natiahnuty (co mi samozrejme vyhovuje). Bike ovela viac pohlcuje nerovnosti a co ma milo prekvapilo bolo pruzenie zadnej stavby/sedlovky. Celkovo ram hodnotim ako vydareny. Brzdy som este poriadne neprevetral ale oproti Veckam je to posun o 300%. Co sa tyka kolies mierne som sa bal, vsade som cital ale su makke a maju volu ale v mojom pripade zatial nic z toho. Myslim ze na XC su viac ako dostacujuce. A zadny naboj krasne rachoce
Ale za tu cenu si myslim super. Ja som ho kupil este o 100€ lacnejsie. Na nete ho niektori predavaju aj pod 1100€.
Zatial hodnotim 9/10.
Inak ked zhanate tie treky tak v ZV maju modry trek superfly 7 2014 L za 1099€.
Ale Trek Superfly bol velky favorit.