Diki za rady
Ešte si od začiatku aj užije nejakú tú výmenu komponentov aby to vôbec nejako fungovalo alebo nejako sadlo, no katastrofa po finančnej a nervovej stránke. Prípadne sa na to vykašle a bude to katastrofa po funkčnej stránke.
na tom biku som jazdil na maline a islo to pekne ale neviem si predstavit ist na tom ani po rozky do obchodu je to tazka hojdacia SVINA v tvojom veku a s tvojou vahou by som to riesil sikovnejsim HT-ckom moj osobny nazor... dufam ze sa par jedincou neposere ze som chcel poradit...
...
Ako ti uz viac ludi povedalo, to je zla uvaha. Uz o dva roky ti ten bajk moze byt maly (a ak budes mat smolu, tak uz na jesen
Rovnako, ako pisali pani uz skor mozes sa velmi rychlo "vytiahnut"
Mimochodom, viezol som sa par krat na kamaratovom deme, a je to fajn stroj... Teda na mna az prilis dobry
http://www.kaktusbike.sk/demo-8-fsr-i-8605
Teraz uz len vybrat farbu
P.S.: na obe menovane "lokality" by bol vhodnejsi "mensi" bike. Napr. Specialized Enduro Evo ked uz musis mat spesl. za kazdu cenu
odpevede na otazky: nizke tazisko a mimochodom s demom sa lahko zataca, v Banovciach nad bebravou mam hned za babkinim barakom 0,5km kopec potom u nas v BA na kolibe je trat, z mojho okolia nikto nejazdi takze sam (mozno bratranec)
posledný komentár: 3. 4. 2025 o 20:23