Diki za rady
Súhlas ! Nechajte ho nech sa nadrbe do toho Kaktus-u a tam mu úž nabijú niejaké kliny do hlavy ako na Deme zataví brzdy...Z toho , čo ste mu radili nič neberie , tak sa čudujem , že sa o to ešte snažíte...
Inak sa mi potvrdilo to co som si myslel, nabulikoval si kamaratom ze budes mat taky alebo taky bike, a preto vyber uz zmenit nemozes. Pritom si na tom nesedel a predpokladas ze to pojde tak ako na videach. Nuz ... ak sa budes ucit na jednom z tych dvoch bajkov, nebudes vyzerat krutoprisne ale skor smiesne. V meste bude ale cool faktor pri deme asi o nieco vyssi.
Na ucenie by som bral nieco kratsie (obratnejsie v zakrutach), s jednokorunkou (obratnejsie - mozes viac zatacat, lahsi predok - ocenis na dropoch), lahsie, ako bolo spominane tak so vzduchovym tlmenim. Takze uplne nieco ine ako si si vybral ty. Inak na poslednych majstrovstvach v zjazde v afrike skoncil treti gwin, na yeti sb 66c (am/en - 152 zdvih) s jednokorunkovou 180 vidlicou. Ano, je to pan, ale ako nazorna ukazka toho ze sa da jazdit i na "mensich" bikoch, je to priklad dobry. Inak ani na svetaku ani na majstrovstvach na prvych troch miestach specialized nebol.
Veľa šťastia
PS: ja by som určite volil tento - https://www.canyon.com/_cz/mountainbikes/bike.html?b=3272
nie nepomylil som sa status je z UK stranky a PROSIM UZ MI NIEKTO NAPISTE NA TO NA CO SOM SA PYTAL
lapaloma - pozrel som oba bicykle a myslím, že to je úplne jedno ktorý vezme. Ja tu niečo pretláčam? Jeden príspevok som napísal v túžbe, že pochopí, že za tie peniaze môže mať bicykel úplne inde. Aj po odoslaní tohoto príspevku v to stále dúfam. Pýtaš sa, že prečo mu neporadím. Ja som mu poradil omnoho lepšie možnosti, naopak tvoj príspevok je úplne OT.
Diki za rady
posledný komentár: 3. 4. 2025 o 20:23