Chcel by som sa poradit pri kupe Specialized demo 8 FSR1 2013 alebo Specialized status2 2014. Neviem ktory z nich si mam vybrat lebo mam iba 14 rokov a som total zaciatocnik ale tento bike budem mat asi do 18-20 rokov.
Diki za rady
mam k dispozicii 3000 tak mi povedzte ktory z tych dvoch co som tam napisal je lepsi
PS:Chcem 100pro spešla
PS2:páči sa mi a je namakany podla pinkbike
PS3:nikto ma nepresvedci o opaku
Je lahsi do 0,2 kila das si vacsie ranajky a mas o 0,kg viac.
Ked chces nadupaneho specla tak naprv chod k mamke, vrat jej 2000 nech ti ich odlozi, aby si si neskor kupil dalsi bike. S 1000€ chod do predajne a kup najnadupanejsie HTcko ake maju.
Nechapem co maju ludia s HTckami na zaciatok, kludne nech ide do Fulla ked na to ma peniaze, ale Urcite by som nebral zjazdak na zaciatok (aj tak sa na tom da jazdit iba v bikeparku) jazdil som po lesoch s freeride bikom lebo som bol blby a tvrdohlavy a zbytocne som sa trapil v kopcoch az ma to skoro omrzelo. Zjazdak ber len vtedy ak budes chodit iba do bikeparkov. Ja osobne chcem jedno enduro a jeden zjazdak ked budu peniaze. ale urcite najprv poskladat enduro bike. Tot moj nazor na vec
RaptorPro od kedy túto tému založil
Jednoducho robíš hlúposť a sám sa budeš facepalmovať, keď ti dôjde čo si to vlastne urobil, ako si naložil s €, ktoré si mal. Viem to z vlastnej skúsenosti, tiež som mohol mať lepší bike, lenže u mňa je problémom netrpezlivosť, nie úchylka na Demo...
Toť vše, opúšťam túto tému - už ma nebaví bezcielne dohovárať takémuto špecifickému endemitovi
hej len ja ten bike budem mat asi 5 rokov tak preto so sa rozhodol pre zjazdak lebo ja vlasne hore kopcom ani chodit na biku nebudem iba dole a po rovine v lese a na to ti je uplne jedno ci mas Demo alebo Enduro evo
PS: Demo je celkom hrave na dh bike
A nerozumiem co vam vsetkym urobilo to zlate demo ked ho aj sam hill a aaron gwin chvalia tak predsa nemoze byt take zle pre mna
kratka rekapitulacia:mam 14 rokov som zaciatocnik ale nebojim sa robit blaznovstva preferujem FR/DH mam 45 kg a 160 cm a chcem sto pro spešla ale hore kopcom jazdit nebudem (vytlacim alebo do mierneho kopceka videm aj s 18 kg bikom mam skusenosti so zelezom
To iste som si hovoril aj ja sak hore to nejak vytlacim a dole si uzijem, ale po case som sa musel riadne prehovarat ist vobec na bike a to som mal len freeride bike, ma boleli kolena a chrbat z toho
ano a teraz ma boli chrbat a koleno mam znicnene lebo sa nedalo dobre slapat. Presene ako hovoris bike na 5 rokov -> bral by som enduro, mozes aj slapat aj zjazdovat. neskor ked budes starsi dokupis ktomu zjazdak do bikeparkov. Myslim ze to dopadne ako u mna ked vezmes zjazdak, prvy tyzden uplne nadseny, potom zistis ze sa ti to nechce tolko trepat a budes raz do tyzdna chodit do bikeparku (neviem ako daleko byvas od bikeparku ale ked to je ako u mna ze 80km tak to ide uz ide celkom dost do penazi(chodim autom, vo vlaku mi cely bike do...)) a nakoniec mozno skoncis naspat u PC a bike bude okrajovo. Neviem mozno sa mylim, ale aspon tak to bolo u mna a musel som sa prehovarat na bike. Teraz mam bike 160mm a chodim sa prevetrat kazdy den + bike park uplne v pohode. Samozrejme, planujem kupu poriadneho zjazdaku ked budu peniaze a doladim endurko.
Ked je chorá hlava, BUDE trpiet celé telo ... S endurom to nemá význam ... povec mi prosím ta v očiach ktorého jeho kamaráta bude hrdinom na "nejakom" endure
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
PS:Chcem 100pro spešla
PS2:páči sa mi a je namakany podla pinkbike
PS3:nikto ma nepresvedci o opaku
Ked chces nadupaneho specla tak naprv chod k mamke, vrat jej 2000 nech ti ich odlozi, aby si si neskor kupil dalsi bike. S 1000€ chod do predajne a kup najnadupanejsie HTcko ake maju.
Jednoducho robíš hlúposť a sám sa budeš facepalmovať, keď ti dôjde čo si to vlastne urobil, ako si naložil s €, ktoré si mal. Viem to z vlastnej skúsenosti, tiež som mohol mať lepší bike, lenže u mňa je problémom netrpezlivosť, nie úchylka na Demo...
Toť vše, opúšťam túto tému - už ma nebaví bezcielne dohovárať takémuto špecifickému endemitovi
PS: Demo je celkom hrave na dh bike
kratka rekapitulacia:mam 14 rokov som zaciatocnik ale nebojim sa robit blaznovstva preferujem FR/DH mam 45 kg a 160 cm a chcem sto pro spešla ale hore kopcom jazdit nebudem (vytlacim alebo do mierneho kopceka videm aj s 18 kg bikom mam skusenosti so zelezom