az na tu vidlu to vyzera celkom fajn, ale na tom mozes jazdit iba XC/enduro, DH by som ani neskusal
btw: co je na tom biku fakt dobre, tak to su iba tie brzdy, mozno este aj to radenie by tam spadalo, ale ostatne vyzera ako z kvetu makoveho...
a čo si myslite o kupe holeho ramu a poskladani si doma
o skladacke fullu rozmyslam aj ja. no samotne full ramy su dost drahe. priemerny full ram stoji okolo 20 - 25. a to sa aj s komponentami do 30 nedostanes. ale su aj lacnejsie (samozrejme tam uz ide kvalita asi dole). dalsia moznost je kupit ram mimo SR napr cez Ebay.
Ak som to tak zbezne pocital tak ak by si sa chcel dostat do 30 tak ram by musel stat max 10 (ak ratam na vidlu cca 10, zapletane kolesa + napr LX vybavu dalsich 10).. a to uz asi nekupis
shery kupovat full s V-eckami,to sa na to radsej vykasli,kup HT alebo dosetri a kup nieco lepsie,este si tu ani nedefinoval,co s tym chces vlastne jazdit...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
btw: co je na tom biku fakt dobre, tak to su iba tie brzdy, mozno este aj to radenie by tam spadalo, ale ostatne vyzera ako z kvetu makoveho...
http://www.bradsky.cz/index.php?main_pa ... cts_id=242
GT i-Drive 4 3.0 06 Deore LX za 29500,- sk
skús sa opýtať či ho ešte majú, bo za tú cenu
napriklad tady ho majú za 39 900,- sk
a čo si myslite o kupe holeho ramu a poskladani si doma
alebo ešte toto
o skladacke fullu rozmyslam aj ja. no samotne full ramy su dost drahe. priemerny full ram stoji okolo 20 - 25. a to sa aj s komponentami do 30 nedostanes. ale su aj lacnejsie (samozrejme tam uz ide kvalita asi dole). dalsia moznost je kupit ram mimo SR napr cez Ebay.
Ak som to tak zbezne pocital tak ak by si sa chcel dostat do 30 tak ram by musel stat max 10 (ak ratam na vidlu cca 10, zapletane kolesa + napr LX vybavu dalsich 10).. a to uz asi nekupis
ani mne ten,rám
no jasne chrti...
pre tých čo nemajú 190 cm,