jedna z podmienok je, aby to nebolo velmi ťažké - 13kg+- zdvih mi stačí 120 ešte nejaký GT som rozmýšlal, ale tie nemajú bohvieaku vybavu v tejto cene...
120 mm predok to je taký maratónec... takže... X-Controlík od Lapierre?
nemám referencie na FS od transalp24.de, ale cenovo vychádzajú dosť chrumkavo
a ten XC Canyon má 11.5 kg
jedna z podmienok je, aby to nebolo velmi ťažké - 13kg+- zdvih mi stačí 120 ešte nejaký GT som rozmýšlal, ale tie nemajú bohvieaku vybavu v tejto cene...
....ozaj zabudol som ja predavam tiez svoj bajk....GIANT Trance 2 2006.....
...foto pridam vecer....
cena....okolo 44000 +-......
...zatial len vybava:
Né, né, né chlapci. Ono sa to nezdá ale pomaly končí sezóna a bude treba nový celopružiak na testovanie a opäť to bude Merida z niektorých 09 modelov. hehe
V tej cene by sa dal hadam splasit aj Giant Trance X2 - Fox F120 RL, Fox Float RP2, celkom slusna vybava a jazdi to fajnovo. teda ja som maximalne spokojny s tym ramom
chlapi dajte hned aj nejaký link na tie biky - nepoznám to všetko, tak nech si to môžem pozrieť, a nebolo by od veci, keby som vedel, kde to prípadne aj majú na predajni, aby som nemusel zháňať 3 mesiace
Ja by som do toho Treka nešiel, chýba mu totiž jeden čap (nad zadnou oskou) a ohýbaniu trubky zadnej stavby z hliníku neverím (keby to bol karbon, tak už hej). Ale je to len môj subjektívny pocit
Skôr by som sa popozeral po nejakom Canyone alebo ako tu už niekto spomenul, tak nejakého Gianta
//edit: oprava "rámovej trubky" na "trubku zadnej stavby"
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
alebo mozno aj ten pod nim, to ti radim len ako moj napad, ja s fulom nemam skusenosti...
alebo mozno aj ten pod nim, to ti radim len ako moj napad, ja s fulom nemam skusenosti...
...ten HAIBIKE dopadol v teste velmi velmi slusne....myslim ze to bolo v MOUNTAIBIKE 05/2008.....
....kedze riesim podobny problem skus pozriet ....RED BULL, CANYON, RADON ....su to nemecke znacky a v top vybavach....
moje vlakno: http://forum.mtbiker.sk/viewtopic.php?t=17093
takže snáď najprv čo chceš jazdiť... alebo požadované zdvihy
http://www.canyon.com/_en/mountainbikes/index.html?b=48
http://www.canyon.com/_en/mountainbikes/index.html?b=87
alebo... no možností je dosť...
nemám referencie na FS od transalp24.de, ale cenovo vychádzajú dosť chrumkavo
a ten XC Canyon má 11.5 kg
http://forum.mtbiker.sk/viewtopic.php?t=16789
....ozaj zabudol som ja predavam tiez svoj bajk....GIANT Trance 2 2006.....
...foto pridam vecer....
cena....okolo 44000 +-......
...zatial len vybava:
vidlica.....FOX Talas R ... 90-130mm
tlmic.......FOX RP23
prehadz..SRAM X.0 (nova)
presmyk.SRAM X.9 (novy)
radenie...SRAM 9SL
Kluky......XT 2008 (nove)
pedale.....TIME Atac Alium
kolesa.....MAVIC Crossride - Strieborne
kazeta.....SRAM PG970
retaz.......SRAM 971
brzdy......XT - Disc 2008 (nove)
sedlovka.RACE FACE Evolve XC
sedlo......Fizik Arione
predstavec.BBB
Riaditka...TITEC HellBent XC
....dovod....idem do vyssich zdvihov.....
Najazdené bude mať cca 700 km.
Najazdené bude mať cca 700 km.
Menis bike? Alebo ti staci Klein
A maju to tam kde si to objednas, napr. Giant dovaza progresscycle, malokedy ked kupujem bike ho maju na shope.
vo vlákne biky sa začína vznášať na TopFuel8 vlna kritiky, takže som teraz na vážkach, či ísť do toho, aelbo nie...
Skôr by som sa popozeral po nejakom Canyone alebo ako tu už niekto spomenul, tak nejakého Gianta
//edit: oprava "rámovej trubky" na "trubku zadnej stavby"