ja si to vedenie zadnej brzdy vonkajskom prave pochvalujem, a vnutorne vedenie teleskopky a prehadzovacky je omnho viac komfortnejsie ako na 90% bajkoch. Nikede som cital clanok kde v SC priznali ze sa nehrnu do vsetkeho IN za kazdu cenu, pretoze az cas ukaze ci je nieco dobre alebo nie. Tusim ze ani pressfit stredy nikdy nepouzivali aj ked na to vsetci vyrobcovia prechadzali a dnes sa uz moda zavitovych stredov vracia s5
Veď jasné, robím si srandu mne je jedno či ma niekto bike za 300 € alebo 10 K dôležité je že nás to baví a pár krát som videl chlanov čo mi to na "Teso bajku " natreli . Takže ja si určite nerobím srandu z toho kto má aký bike.
myslel som si ze tam je to uz plne ebajkov, takze hocijaky normalny bajk, ci uz decathlon za 200 alebo santa za 12k, je len plus.
a presne ako pise imro - schopny jazdec da ostatnych aj na tescobiku, ci uz hore alebo dole kopcom
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Stigmata ma PF. To len k tomu nikdy. Ale inak ano.
inač ten blur je mňamka velikááá
Tak Stigmata je len taky doplnok v sortimente a popravde som na nu nikdy ani nepozeral.
inač ten blur je mňamka velikááá
tu vo Finale Ligure je za kkta kazdy kto ma stare modely, SC Nomad 3 len kazdy 10ty bike, Nomad 4 ako nasrate
a presne ako pise imro - schopny jazdec da ostatnych aj na tescobiku, ci uz hore alebo dole kopcom