moja volba by padla na skor na hai,author nemusim,
haj je na tom lepsie s vidlou, brzdami, klukami,vahou ,a kedze ma author karbonovy ram ,je pomerne tazky ...
Vidíš, u mňa presne naopak - Hai nemusím, čiže Author. Aj lepšie vyzerá. Ale objektívne zhodnotené, na Authore sa mi páčia doplnky Easton, na Haibiku zase brzdy. Viac sa mi tiež pozdávajú kolesá na Haibiku, neviem totiž, čo sú zač tie authorácke...
Ja ti poradím vyhliadnuť si nejaký bike, kľudne aj drahší ako 1000E. Napr. ja som si bike vyberal tri mesiace. Obvolával som rad za radom všetky ponuky čo sa mi pozdávali a povypytoval som sa na zľavy, akcie atď. Takto som našiel cca 6 bikov ktoré sa dostali do užšieho výberu a potom to bolo už len o tom kto dá lepšiu ponuku. Netreba sa do kúpy vôbec hrnúť, ale treba si rozumne vyberať a zmlúvať s predajcom. Ja som takto na biku ušetril nehorázne prachy za ktoré môžem upgradeovať. Pozri si na stránkach výrobcov biky ktoré sa ti páčia, nájdi si slovenské zastúpenia a pomailuj/potelefonuj si s nimi. Ja som si vybral od Specialzed, cez Meridu, Author, Ghost, Cube až po Superior. Je pravda že som bike kupoval v dobrom čase, keď sa predajcovia zbavovali modelov 2009 a dávali tak kruté zľavy. Proste kúpa biku je beh na dlhú trať a dobrý paušál Pohľadaj biky ktoré sa ti páčia, urob to čo som ti povedal a tých pár ktoré ti zostanú a budú na tom cca narovnako sem hoď a fóristi ti už poradie čo a ako
ja uz som dlhsie rozhodnuty pre hai som len chcel vedet nazor inych ludi mozno ale este by prichadzalo do uvahy q rc (tam je super vybava) to uvidim ked pom skusat bike MarianSUP: ako si spokojny s bikom lebo nad sup xp950 som tiez uvazoval len tam uz ta cena vyssia ....ak sa mozem opytat za kolko si ho kupil?
Z tych dvoch moznosti by som volil Haibike, bike s takou vybavou za taku cenu len tak lahko nezozenies, este mas aj moznost vymenit niektore komponenty od Shimana za adekvatnu variantu od Sramu, pripadne zmenit 80mm vidlu na 100mm.
podla mna znacka haibike je good..... ja nevyberam bike podla znacky napr. trek 8500 ktory je zrovnatelny s q rc iba cena kvoli znacke je o 400eciek vyssia
indian6861: Kúpil som ho skoro za nákupnú cenu predajcu Ale takú možnosť teraz asi nedostaneš, XP950 2009 sú myslím kompletne vypredané, aspoň na Slovensku určite.
Tiez nemam nic proti Haibikom, len ako vidis, casto sa tu moze clovek stretnut s neopodstatnenym pohrdanimm voci nejakej znacke, ale ked sa na na to pozriem z pohladu kupujuceho, ktory ma rozpocet dajme tomu 1000 eciek ako napr. v tvojom pripade, neni idealne volit drahsiu variantu zo zamoria s o dve triedy horsimi komponentami, len kvoli tomu aby som nemal "tuctovku." Ale to uz do tejto temy nepatri
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
haj je na tom lepsie s vidlou, brzdami, klukami,vahou ,a kedze ma author karbonovy ram ,je pomerne tazky
inac s majitelom toho shopu je vyborna komunikacia mozno sa ti podari vyjednat aj nejaku zlavu
edit: pravdepodobne je to tento ram: http://bttstarbiker.com/wp-content/uploads/2009/08/drossiger_xc102_agosto.jpg