Zdravím, pozeram sa momentalne po niečom za cca 1000€. Z toho čo som doteraz načítal a našiel mi vychádza najlepšie rascal 2.0 2020. Zaujimal by ma nazor na tento bicykel pripadne či ho niekto má a vedel by sa podeliť o nejake skusenosti s nim? Akykolvek tip do tejto cenovej hladiny prijmam. Jazdim pol asfalt pol les a podobne cesty no chcel by som viac zacat lesy, luky a hory. Mám 188cm a 90kg. Za každú radu vďaka.
Sav1N pozeram sa tiez po niecom podobnom, Rascal 2.0 ma 1x12 speed napr., co nie kazdemu vyhovuje. Rascal 3.0 ma zopar vylepseni a cena 1090 sa da v pohode stlacit pod tych 1.000€
Inak vsade su vypredane, cca. 2-3t kym budu k dispozicii v obchodoch
Sav1N pozeram sa tiez po niecom podobnom, Rascal 2.0 ma 1x12 speed napr., co nie kazdemu vyhovuje. Rascal 3.0 ma zopar vylepseni a cena 1090 sa da v pohode stlacit pod tych 1.000€
Rascal 3.0 sa mi páči len mam podmienku 1x12, inak je super, brzdy vidlica atď. 4.0 je zase už cez rozpocet
Sav1NHm, a co je motivaciou ist do 1x12? Tiez zvazujem ci tak ci tak, menovite Rascal 3.0 ci 4.0 .... medzi 2 a 3 alebo 2 a 4 je slusny rozdiel
Hlavne jednoduchosť, odpada moznost krizenia retaze, neustaleho nastavovania prehadzovacky a podobne. Maraton nejazdim, viac ako 40-50km/h s tym chodiť nebudem tak si nemyslim ze sa upedalujem k smrti. Skúšal som kamošov NX eagle 1x12 a uplne vpohode sa mi na tom šlo. Rascal 3.0 ma super brzdy no u mňa zavážil viac pohon.
ja som teda zvedavy kedy realne tie Rascaly aj budu. mam objednany model 4.0, najprv bol ocakavny datum koniec aprila, potom 1.5, a aktualne vraj 19.5. no mam iste pochybnosti ci to bude vtedy..
1 x 12 jazdim mesiac a neviem si vynachvalit. Jednoduchost, prevody mi stacia bohate. Uplne v poho slapem 30tkou ak chcem. Ani som nevymenil prevodnik za 32z ako som planoval. 30z uplne staci.
1 x 12 jazdim mesiac a neviem si vynachvalit. Jednoduchost, prevody mi stacia bohate. Uplne v poho slapem 30tkou ak chcem. Ani som nevymenil prevodnik za 32z ako som planoval. 30z uplne staci.
Caute, ako to vidite s tou SX sadou na rascale 2 ? Ja konkretne chcem 27,5 kolesa, a 1 prevodnik a vychdza mi to tak ze budem menit dost komponentov podla tych referencii co som sa tu docital na sram pohon. Asi ale najprv sam opacim ten sram kym pojdem do prestavby ...
Ake s tym mate skusenosti ? je tam nejaka nadej ze tam bol nejaky upgrade ? alebo je to naozaj šmejd.
Ma niekto z vas skusenosti ze ste si vybrali bike ale ste chceli ine kolesa ako udava dany model ? (Keby sa dalo bral by som rascal 4, ale ponukaju tusim len 29")
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.mtbiker.sk/forum/xc-am-en-bicykle/ht-29-do-1000eur-t43576.html
https://www.mtbiker.sk/forum/viewtopic.php?f=1&t=43783&view=unread#unread
https://www.mtbiker.sk/forum/xc-am-en-bicykle/pomoc-pri-kupe-bicykla-ht-do-1000-euro-t43753.html https://www.mtbiker.sk/forum/xc-am-en-bicykle/ht-trail-27-5-bike-do-1000e-t43625.html
https://www.mtbiker.sk/forum/xc-am-en-bicykle/ht-29-do-cca-1200-euro-t43533.html
Rascal 3.0 sa mi páči len mam podmienku 1x12, inak je super, brzdy vidlica atď. 4.0 je zase už cez rozpocet
Hlavne jednoduchosť, odpada moznost krizenia retaze, neustaleho nastavovania prehadzovacky a podobne. Maraton nejazdim, viac ako 40-50km/h s tym chodiť nebudem tak si nemyslim ze sa upedalujem k smrti. Skúšal som kamošov NX eagle 1x12 a uplne vpohode sa mi na tom šlo. Rascal 3.0 ma super brzdy no u mňa zavážil viac pohon.
Rascal ma 32zubovy a 11-50,myslis že to bude OK?
Preco by to nemali byt ok? Ake su tvoje obavy konkretne?
Ja píšem ale k rascal 2, o ktorý mam zaujem
Myslel som ci sa s tým bude dat ísť aj rýchlejšie alebo to je výrazne obmedzenie oproti 3prevodniku
Aký máš bike?
Ake s tym mate skusenosti ? je tam nejaka nadej ze tam bol nejaky upgrade ? alebo je to naozaj šmejd.
Ma niekto z vas skusenosti ze ste si vybrali bike ale ste chceli ine kolesa ako udava dany model ? (Keby sa dalo bral by som rascal 4, ale ponukaju tusim len 29")