Nez zacnes niekoho urazat ,ze nevie citat tak sa najprv nauc citat sam!
možno Giant AC, Rock Machine Adrenaline 4000/5000, Kona Coiler, RB Monster...
myslíš ten reign? tak tu máš kontakt na predávajúceho:
mail - [email protected]
ICQ - 315133707
tel - 0902366835
Author celkove sucks, GTčka sú dosť ťažké... a Stinky je FR a nie AM.EN, to by som skôr pozeral Coilairy a Dawgy, Konu veľmi nemusím - ja som sa zapredal trikolóre, žabkám a slimáčikom
chcem nieco pouzite do 10000(najlepsie aj z vidlou) a coloaira som nikde nenasiel. je ten arh az taky zly?
Kona Coiler
Giant Reign za 27000
atd atd..
PLS mohol by si mi poslat link na niake info o tom biku - bazar
Author celkove sucks, GTčka sú dosť ťažké... a Stinky je FR a nie AM.EN, to by som skôr pozeral Coilairy a Dawgy, Konu veľmi nemusím - ja som sa zapredal trikolóre, žabkám a slimáčikom
inac aky ram by ste vybrali na AM:EN author arh +
gt i drive 5(podla mna dost maly zdvih)
kona stinky
???
ED: a este nevies citat???je tam napisane:Magura Julie Disc hydraulické 180/160kotúč
prosim modov aby to zmazali a upozornili arcrueho aby sa naucil citat on. dakujem.
Kona Coiler
Giant Reign za 27000
atd atd..
kolko váži ten giant?
Kona Coiler
Giant Reign za 27000
atd atd..
http://www.dookie.cz/kola-kona-celopero-dh-fr-allmountain-enduro/kola-mtb-enduro-xc-kona-dawg/ je to urcene na enduro a XT
možno by si si uvedomil, že tie všelijaké "jemné frírajdy" a "ľahké downhilly" sú každodenným XM chlebíčkom - a že drop v podaní blbca zničí aj blbuvzdorné odpruženie... lebo ako ťa tak čítam, rozhodne nie si v reálnom obraze... 2-3 roky jazdenia XC/XM a patričný odborný rast a znalosť materiálu by ti mohli predĺžiť celkom podstatne život a aj zachrániť nejaké tie finančné prostriedky
tak uz nejsom uplny zaciatocnyk a zoskokmi som znicil horak dal som drop dole kopcom bez odrazu iba buny hopom do dlzky 4 m a to moj nekvalitny horak nevydrzy potrebujem neco pevnejsie