Začína mi vŕtať v hlave nejaký HT rám od Kleinu.
Ale vyzerá to, že na Slovensku ani v Čechách nie je v ponuke.
Poradí niekto dovozcu, alebo mi vysvetlí situáciu?
Trek si určite zrátal že vyrábať pre Rasťa a Turbiho sa neoplatí ,alebo inak meno Merida poznaju všetci a v Kleine zase poznaju všetkých zakaznikov po mene
Uz je to zhruba 14 rokov dozadu bol v BIKE PELOTONE vyfoteny KLEIN. Bol fialovy, slopingova kostra, fakt pekny.... Ak ma niekto ten bajk na fotke, nech to tu pusti...
Mna hlavne kaka, ze sa uz nerobi taky antichainsuck. Alebo sa robi, len o tom neviem? Dajte tip ak viete kde to kupit. Dik.
Ja som vlastnil antišuk na mojom starom fialovom Kleine. hehe Môžem ti nejaký hrebeň z duralu vyrobiť no vŕtať diery na stredovú trubku na uchytenie antišuku si budeš musieť sám. Požičiam ti len vŕtačku a závitníky. hehe
Miloš Žiadnu revolúciu Gary nepriniesol. Jedine Chuevara /či ako sa volal/ mal patent na revolúciu no i o ňom sa pochybuje. hehe
Gary mal rád krásny a toxický lak v európe už zakázaný, rád pekne zabrusoval zvary, viedol lanká vnútrom rámu, za dávnych čias robil pevňáskov s duralovou vidlou a akýmsi integrovaným predstavcom a riadidlami z jedného kusu čo vo svojej dobe bolo ojedinelé a ľahké a ak sa nemýlim rád používal duralovú zliatinu ktorá tiež nebola samozrejmosťou a štandardom. A toto všetko a ešte viac robili od zvárania až po konečný lak ručne.
Volal sa Čegevara
Aby som aj nieco k teme. Na bikoch zn. KLEIN sa mi najviac pacia technicke riesenia ktore asi velmi nik nekopiruje. A preto su asi jedinecne. A lak
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
to sa kapanek predrazi... (alebo ho ukecas, co by si bol macher
nie je fialovy ale je KLEIN
Ja som vlastnil antišuk na mojom starom fialovom Kleine. hehe Môžem ti nejaký hrebeň z duralu vyrobiť no vŕtať diery na stredovú trubku na uchytenie antišuku si budeš musieť sám. Požičiam ti len vŕtačku a závitníky. hehe
Gary mal rád krásny a toxický lak v európe už zakázaný, rád pekne zabrusoval zvary, viedol lanká vnútrom rámu, za dávnych čias robil pevňáskov s duralovou vidlou a akýmsi integrovaným predstavcom a riadidlami z jedného kusu čo vo svojej dobe bolo ojedinelé a ľahké a ak sa nemýlim rád používal duralovú zliatinu ktorá tiež nebola samozrejmosťou a štandardom. A toto všetko a ešte viac robili od zvárania až po konečný lak ručne.
Aby som aj nieco k teme. Na bikoch zn. KLEIN sa mi najviac pacia technicke riesenia ktore asi velmi nik nekopiruje. A preto su asi jedinecne. A lak