som novacik ale podmienky kde byvam mam obrovske.
takze by som chcel sa zacat venovat jazde freeride.
ako hodnotite mondraker level 2008?
prosim poradte ak tak aj ine modely v tejto kategorii.
dik
hmm.. nabuduce by si mohol pridat link alebo aspon foto...
Bike nevyzera zle ale.. kolko by ta vysiel? co tak popozerat este napr. KONA stinky (napr. deluxe) alebo GIANT glory?
pre ostatnych je link TU
cca. 50 tis. SK.. len ta vidla.. ..ta je tusim na AM/EN. podla mna to cosi vydrzi, toho by som sa moc nebal ale... ..mno tak ci onak pockaj co este napisu ostatny a podla toho sa rozhodni...
riadny humus. aj vybava nic moc. chces to brat z netu, alebo z lokalneho shopu?
musis to brat tak ze je to bike za cca. 50tis... takze netreba cakat zazraky ale...
2 fanco: sa budem opakovat: skus popozerat ine znacky... vzhladom k tomu ze som "KONA positive" tak kukni kona stinky (ta vychadza na 55tis. kč, ale mozno dokazes daku zlavu vybavit...), alebo specialized Big Hit FSR 1,2 alebo 3 ale ta je uz trochu draha...
este linky: na Spesl TU a na KONA TU
co sa scott-u tyka ten Gambler FR 20 nevyzerá zle, ale kdesi som pocul resp. cital ze praskaju alebo cosi podobne.. NEVIEM CI JE TO PRAVDA... este pockaj co na to vravia ostatní..
hmmm... KONA su fajnove biky takze Stinky-nou nic nepokazis... Este nahodit napinak retaze a huraaa... ok.. moj nazor.. ale este radsej pockaj na nazory ostatnych (ak dake budu)...
A čo tak dačo zas od KONA ale na štýl COILER : napríklad tento??? http://www.kona.cz/2k8_kolo.php?bikeID=10 je síce momentálne trošku drahší ale dá sa zohnať aj za dobrý peniaz.... je pravda že neviem či to niekto vôbec jazdil ale ja by som bral tento..... (mne sa páči)
Ešte je dôležité čo chceš na tom robiť či ti bude takéto dačo stačiť, a ak nie a chceš niečo viac tak tá stinkyna by mohla byť dobrá voľba (a ak ešte nájdeš dačo vo výpredajoch rok 06,07 - tak to bude aj za super cenu)
Treba si vybrať čo sa ti páči a ak chceš ušetriť tak len hľadať výpredaje.
..ako to je z dovozom to poradit ani nic pod. nwm pretoze radsej behnem do "kamenneho" shopu a pekne si chytím co kupujem..
Co sa biku tyka, STINKY je fajnova vec.. kupou nic nepokazis.. akurat dokupit napinak retaze aby si zabranil pripadnemu spadnutiu...
...a samozrejme aspon zakladne chranice ako integrala a pod...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Bike nevyzera zle ale.. kolko by ta vysiel? co tak popozerat este napr. KONA stinky (napr. deluxe) alebo GIANT glory?
cca. 50 tis. SK.. len ta vidla.. ..ta je tusim na AM/EN. podla mna to cosi vydrzi, toho by som sa moc nebal ale... ..mno tak ci onak pockaj co este napisu ostatny a podla toho sa rozhodni...
musis to brat tak ze je to bike za cca. 50tis... takze netreba cakat zazraky ale...
2 fanco: sa budem opakovat: skus popozerat ine znacky... vzhladom k tomu ze som "KONA positive"
este linky: na Spesl TU a na KONA TU
http://www.mojekolo.cz/2736-black-diamond-double
http://www.mojekolo.cz/2281-adrenaline-6000
zaobera sa este zo scott,orbea.
a co stinky 2007? aj cena sa mi pozdava.
Ešte je dôležité čo chceš na tom robiť či ti bude takéto dačo stačiť, a ak nie a chceš niečo viac tak tá stinkyna by mohla byť dobrá voľba (a ak ešte nájdeš dačo vo výpredajoch rok 06,07 - tak to bude aj za super cenu)
Treba si vybrať čo sa ti páči a ak chceš ušetriť tak len hľadať výpredaje.
Stinkyna 2007 zo zlavou 39%. myslim ze sa to oplati.
A z USA vyjde este o volaco lacnejsie.
Myslim ze to kupim. inac dik za rady.
Co sa biku tyka, STINKY je fajnova vec.. kupou nic nepokazis..
...a samozrejme aspon zakladne chranice ako integrala a pod...