vs
http://www.cubebikes.sk/wp/ltd-sl-green/
merida ma XT kluky, spd520 pedale, na druhu stranu slabsie brzdy a alivio naboje. cube ma XT brzdy, REBU na druhu stranu len deore kluky. cena je ta ista. dik za rady
edit: este upresnim, ze cena je do 1100 a brzdy by som rad shimano z dovodu jednoduchej udrzby a hlinikovy ram. vo vybere zostali teda uz len tieto dva.a kedze to chcem kupit v kamennom obchode tak tam uz velmi neni co ine vyberat.
Takže by mal sadnúť aj ten. 20" by som na tvoju výšku nebral, pokiaľ nepotrebuješ takú dlhú sedlovú trubku (aj keď ten cube je len o pár mm vyšší ako merida v 19", čo je divné, kua prečo to tak označujú
Ako tak pozerám na geometriu, ten rám je pomerne krátky - to by mi vadilo, prakticky by som sa na to neposkladal tak nech je to pohodlné a funkčné
vyberam uz iba z tychto dvoch z toho dovodu ze: predajna trek, haibike a ctm v jednom neni ochotna bavit sa o nejakom kompromise na cene. maju trek 6900 co by som bol aj ochotny priplatit ale potom ti este zapilia ze pytaju 20 evri za zlozenie
Inak akú máš hmotnosť/výšku? Nejaké iné možnosti nepripadajú do úvahy/aké iné značky berieš ako možnosť - čo sa dá kúpiť v tom kamennom obchode?
Keď sa bavíme len o týchto dvoch bicykloch, tak by som zobral meridu, rám sa mi viac páči
Inak akú máš hmotnosť/výšku? Nejaké iné možnosti nepripadajú do úvahy/aké iné značky berieš ako možnosť - čo sa dá kúpiť v tom kamennom obchode?
merida ma XT kluky, spd520 pedale
Prečo toto riešiš pedale kupiš nove za 20€ brzdy XT 175€ za mna určite cube podla pedálov a kluk by som nevyberal skus pozret aj neaky radon napr. tento viem že pár odborníkom tu na fore sa nepáčia ale čo snimi
Performance sú citeľne horšie ako vyššie verzie. Navyše ako už bolo spomenuté nie sú ani nejako extra odolné (Snake Skin schwalbe plášte sú na tom o dosť lepšie, prípadne iné značky ponúkajú vhodné možnosti)
Ani cube nemá nejaké extra dobré tie kolesá - upgrade by prospel obom
zase ako velke plus berem pristup chalosov u nas v meride
Jazdil som aj XT brzdy a rozdiel v brzdnom ucinku, medzi tymi co su na Meride som nevidel...jazdim rekreacne a Meridka mi uplne vyhovuje...
Jazdil som aj XT brzdy a rozdiel v brzdnom ucinku, medzi tymi co su na Meride som nevidel...jazdim rekreacne a Meridka mi uplne vyhovuje...