Rád by som sa Vás opýtal, čo si myslíte o tomto biku - merida matts tfs trail 700d . Mne osobne sa tá cena zdá byť vysoká. Pozeral som cenu rámu na stránke Meridy a cena je do 5 tisíc. Ak by som si ho kúpil, rád by som na ňom pojazdil výlety a možno skúsil aj nejaký ten maratón. Máte s týmto bikom niekto skúsenosti?
Ďakujem za odpovede.
PS: nechcem, aby to vyzeralo nerozhodne, len si chcem kúpiť poriadny bike do 1000eur. Rozmýšľal som aj nad cube ltd race alebo trebárs aj specialized a lp by mohli byť.
Iba ak kamos vybavi cenu u Meridy co velmi nepocitam. Takz zostava vycestovat a ako zaznelo v Eurotrip - dakujme za vysoky konverzny kurz
Ďiky za odpoveď. Tiež som rozmýšlal nad tým, že ho kúpim v Maďarsku. Mám to len na skok do Tatabánye, kde je najbližšia predajňa. Dúfam, že kurz vydrží, bo si bike chcem kúpiť v júni po štátniciach ako darček od seba pre seba
to all: rád by som poznal dojmy a skúsenosti ostatných vlatníkov matts tfs trail 700vky.
Thanx!
Dost som bol zaskoceny ked po zlavach u BB dodavatela pre Slovensko je cena 700-D 950€. Za tych 150€ v cistom to stoji za tym vycestovat. O zazitkoch na ceste ani nehovorim
Mne teda podla opisu sedel Trail a kamosovi XC. Tak sme si aj take objednali. Pri mojej vyske 183cm mi doporucil 19" ram. Pri testovacej jazde som ho nemoho naplno vyskusat. Mal som blbe nohavice. Ale verim ze si nan hned zvyknem. Tych par poskokov kedy predavac trpol zvladal tichucko. Som narocny a pocitam ze urcite mu nieco vytkem. Neverim v dokonalost
Teraz este premyslam ci sa tam da namontovat stojan a aku coolovu prilbu si zakupit.
PS: Celkom zaujimava je predna biela odrazka. Pojde hned prec
Mňa akože trošku znepokojuje trochu moc krátka sedlovka. Trošku akoby dirt... Neviem, moc tomu nerozumiem, ale ja by som to nechcel na dirt-ové jazdenie. Mal by to byť môj prvý poriadny bike.
to marekzcke: na aké jazdenie ho budeš používať?
Vyuzitie viac teren ako rovna cesta. Okrem toho v meste sa nerad vozim a neda sa tam ani jazdit prilis rychlo. Takze davam bokom vsetky poznamky, ze su tam male a hrube kolesa a utaham sa pri tom ako prasa
Celkovo ma teda na MTB bavi jazdit. Niesom taky maniak co sa obhania vyrazmi a slangami downhill, dirt a pod.. Mne to nic nehovori
Snad som si az tak neprotirecil. Lebo mi to uz nedava celkom zmysel.
A tak daj aj ten. Ja mam prekladac
to marekzcke: Prišiel ti už bike?
Co sme testovali tak sa na nom ide trosku lepsie ako na XC 700-D. Ten ma uzsie riaditka a celkovo je taky nemotornejsi.
Jazdi sa teda fajn. Zatial mam iba problem s brzdou. Neviem ci som fakt taka lama ale stale to skripe a dakde skrta.
Foto mozem poslat. Ale prave idem domov a uz to nestiham fotit. Dakedy o tyzden to cvaknem. Ale az neurobim matiku tak necvaknem a prastim so vsetkym. Budem mat chvilu velke nervy