aky je rozdiel medzi mtb xc a mtb ? kt. z nich viac vydrzi ? a co napr. je mtb marathon- asi na maratoni si myslim ale aj tak co to znamena a este RACEPRO ? dakujem
zrejme sa pytas na nejake rozdelenie bajkov od nejakeho vyrobcu.....no v tom pripade mtb znamena obycajne horske jazdenie, povedzme rekreacne, vacsinou su to biky bez dorazu na hmotnost komponentov a bez sportovych ambicii.....oznacenie mtb xc je potom myslene pre biky na sportove vyuzitie na xc (cross-country) zavody, su to vacsinu biky so sportovym posedom a s volbou komponentou zohladnujucou sportove ambicie.....oznacenie marathon maju vacsinou celoodpruzene biky so sportovymi ambiciami, takze zdvihy tak do 100mm, v podstate to iste ako mtb xc, ale komfortnejsie (kvoli dlhsim zavodom) .... no a race pro su pochopitelne masiny pre najnarocnejsich, lahucke rakety co "jazdia same" .....no tak dufam ze som tvoju ozaj popletenu otazku pochopil a ze aj zodpovedal
Zrejme mas na mysli delenie bikov u vyrobcu Kellys na ich stranke ze? Su to v podstate kategorie, na co su tie biky urcene a podla toho su aj cenovo delene. MTB su najlacniejsie a RACEPRO zas najdrahsie. MTB a MTB XC su urcene hlavne na klasicke jazdenie po horach, cykloturistiku, RACEPRO a MARATHON su uz lepsie biky skor pre tych co jazdia skoro stale a chodia aj na maratony a sutaze a rada MARATHON su celoodpruzene biky.
hej hej dobre ste pochopili moju popletenu otazku.
Mal by som este jednu.Takze kt. zychto dvoch bikov je lepsi na jazdenie ?
chcel by som jazdit ja po lese samozrejme aj po ceste, lesnej ceste atd. ale hlavne by som cchel aby sa ten bike potom ,, nerozpadol ,,
tak kt. je vhodnejsi MTB ale MTB XC ????
Ved ako som uz povedal, MTB su tie najlacnejsie horske biky od Kellysu cize s toho vyplyva ze asi nebudu az take dobre ako MTB XC. Ale na take normalne jazdenie ti staci aj Salamander bez kotucoviek. Zalezi kolko chces do biku vrazit. Rozhodne by si mal ale kupit bajk, ktory ma komplet vybavu minimalne Deore alebo Deore LX, co ten Salamander zial nema. Cize s takotuto vybavou su tam napriklad Magnus a Magic.
zombi...nepýtal sa, ktorý je lepší, ale aký je medzi nimi rozdiel.
Ale áno, v podstate máš pravdu. Pokiaľ nevieš na čo je bike určený, pozrieš cenu a prídeš na to:)
CHCEL by som investovat 20 000 - 25 000 SK
BAZAR NIE !!!
zatial ai co tak pozeram tak magnus !! alebo su v tejto cenovej kategorii aj lepsie biky ? inej znacky ?? + kt. znacka je taka naj. ? ale nie specialized lebo je drahy hl. kvoli ramu lebo dozivotna zaruka na ram
ja si myslim ze asi kellys. radsej z mensej firmy ako z nejakej velkej kde zaplatim za znacku a nie za vybavu lebo v mensej firme kt. napr. nie je taka znama tak zaplatim za vybavu kt. bike obsahuje to je napr. ako tricko adidas z ukrajiny a tricko adidas aj zo Slovenska v nejakej autorizovanej predajni- hned vidno rozdiel v cene a je dost velky
trocha divne to pojimas... asi vedia, preco daju na ram dozivotnu zaruku (t.j. tych sedem ci kolko rokov)
a k tym trickam adidas a "adidas" - dufam, ze nie si v tom, ze adidas ma fabriky na ukrajine
o trickach z ukrajiny neviem, tak sa k tomu nebudem vyjadrovat
v tych cenach by som ti odporucil sekciu "Co si mam kupit", kde najdes vela tem o bikoch cca tej istej cenovej kategorie...naozaj sa oplati precitat si to
lebo je to pravda ze niektore biky su predrazene len kvoli znacke a povedz ze nie, len o to mi slo chapes ?? + pre pochopenie som uviedlo tricko adidas
a vobec to je jedno aka znacka,normall triko moze byt lespie,kvalitnejsie ako nejake znackove
pocul si niekedy o imitaciach znackovych veci? ak nie, tak ti to teraz hovoril (ukrajinsky adidas je ekvivalentom cinskeho adidosu)
a pocul si uz niekedy o tom, ze za kvalitu (samozrejme, aj za znacku, ktora ak je dobra, tak zvykne byt nositelom kvality) sa plati? tak ti to teraz hovorim... a ten "DEBILQO" bol asi z tvojej strany nevyhnutny, vsak [ vsak sme len ludia ]
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
marek
BOBO si ma predbehol
Mal by som este jednu.Takze kt. zychto dvoch bikov je lepsi na jazdenie ?
chcel by som jazdit ja po lese samozrejme aj po ceste, lesnej ceste atd. ale hlavne by som cchel aby sa ten bike potom ,, nerozpadol ,,
tak kt. je vhodnejsi MTB ale MTB XC ????
Ale áno, v podstate máš pravdu. Pokiaľ nevieš na čo je bike určený, pozrieš cenu a prídeš na to:)
BAZAR NIE !!!
zatial ai co tak pozeram tak magnus !! alebo su v tejto cenovej kategorii aj lepsie biky ? inej znacky ?? + kt. znacka je taka naj. ? ale nie specialized lebo je drahy hl. kvoli ramu lebo dozivotna zaruka na ram
a k tym trickam adidas a "adidas" - dufam, ze nie si v tom, ze adidas ma fabriky na ukrajine
v tych cenach by som ti odporucil sekciu "Co si mam kupit", kde najdes vela tem o bikoch cca tej istej cenovej kategorie...naozaj sa oplati precitat si to
niekomu sa snazit pomoct a este ti za odmenu oserie plot...nevadi, aj pre takych svieti slnko. vela stastia v dalsom bikerskom ucinkovani
edit: k tej teorii o vyrobe triciek na ukrajine sa vyjadrovat ani neoplati...
a vobec to je jedno aka znacka,normall triko moze byt lespie,kvalitnejsie ako nejake znackove
a pocul si uz niekedy o tom, ze za kvalitu (samozrejme, aj za znacku, ktora ak je dobra, tak zvykne byt nositelom kvality) sa plati? tak ti to teraz hovorim... a ten "DEBILQO" bol asi z tvojej strany nevyhnutny, vsak