kompromisom a cenou ?? jasne že scott alebo ine svetové značky su veľmi známe ale nie kazdy je ochotny zaplatiť za značku toľko penazi preto treba sa treba divat na to ako jeden cekol kvalitných bicyklov ktorý vytvaráju určity kompromis medzi značkami ??? ale to nezmámena že
nevyrábaju kvalitne bicykle stačí si pozriet HAIBIKE END PLUS čisto xc bicykel na závody prerfektny stroj na závody ale to už je na každom kto je aký bajker ??? či full alebo rekreačni bajker ? a otázka na zaver podla čoho sa sudy podla forá alebo podla reality ??? podla mna aj tak značka haibike ostane v popredy kvalitnych fulou s perfektnou cenou a komprpomisou a cenou
kvalitnych bicyklou ....
Tak to sa, ***** radi necháme poučiť!
kde v prdeli sa flakaju moderatori ???
co sa modov tyka , cakam kedy tomuto uz konecne spravia smytec ,sak to staci uzamknut nemusia to mazat a co sa tyka nejakych fotiek co po mne ziada niekto iny ako predajca nebudem ich tu postovat lebo uz vidim co tu budu skoro vsetci trieskat okolo toho..... pojdu len tam kde ist maju a aj tak neviem ako ich urobim lebo s mojim fotakom mam problem zaostrit na tie podla mna zkorodovane miesta , takze to bude este na dlhe trate , dneska som bike ( haibike ) rozobral a ostal uz iba ram , zajtra ho umyjem a pokusim sa to konecne zdokumentovat
ale nepokakam sa ak bude do mna na fore niekto bucat ze kde su tie fotky tak to zas nie .....
este raz ja som toto vlakno nezalozil ja som reagoval na to ze mam haia a nie som s nim spokojny a dokonca som napisal aj preco , a kto mi veri nech mi veri a kto nie jeho problem ......
2all : pokusim sa do tohoto vlakna uz neprispiet ani bodkou aby neboli zbytocne flamy zase .....
ano maš pravdu bicykel by sa nemal rozobrat pokial nema suhlas predajcu a nema na tom niaku vadu pokial to urobi, tak zakaznik tym straca zaruku a tym aj pravo potom do zasahu aj reklamovat aku kolvek vadu ???? a je uz len na predajcovi ako sa ktomu postaví.
omg, no tak toto forum je v definitivnych srackach...ked uz si niekto chce robit reklamu tak by mal mat aspon tolko slusnosti ze sa nauci gramatiku...
a co sa tyka stranky kubicu - prislo by mi maximalne korektne keby sa "technik" nechvalil uspechmi ktore nedosiahol - vid Hanusa a jeho tretie miesta na maratonoch...
omg, no tak toto forum je v definitivnych srackach...ked uz si niekto chce robit reklamu tak by mal mat aspon tolko slusnosti ze sa nauci gramatiku...
a co sa tyka stranky kubicu - prislo by mi maximalne korektne keby sa "technik" nechvalil uspechmi ktore nedosiahol - vid Hanusa a jeho tretie miesta na maratonoch...
to není chválenie ale nastala ale zle sme to tam napisaly ked sme to písali na začiatku a do teraz sme to neopravili ........... za pochopenie dakujem ,,,,,,,,, a ospravedlnujem sa za zle napísaní text na našej stránke nechcel som tím nič vyvolat ......... ani klamat ešte raz sa ospravedlnujem dakujem za pochopenie
ty moj ***** kto ma toto citat...
ako si to myslel ?
no ze mas asi zmysel pre nicenie gramatiky...
a upravit na stranke sa to da snad za 1 minutu:D:D:D
a upravit na stranke sa to da snad za 1 minutu:D:D:D
áno dá sa máš pravdu ale ako si sme na to zabudli ........ priznávam je to blbé mam takéto chyby na stránke a preto som aj napísal že sa ospravedlnujem a bola to moja chyba že som to do teraz neopravil ........... priznávam preto sa posnažím tuto chybu čo najskor odstránit ešte raz dakujem za pochopenie
Teraz sa neospravedlňuj, hanbi sa tíško v kúte a zahoď klávesnicu pekne ďaleko od seba!
Teraz sa neospravedlňuj, hanbi sa tíško v kúte a zahoď klávesnicu pekne ďaleko od seba!
a čo šak som si chybu priznal tak čo viacej tu mám nápisa ť každí sa može pomiliť tak prečo
sa hned každý díva na druhých ........ každý máme svoje chyby ......... a chyby su nato aby sa odstraňovali treba si dívať nato že každí može biť v niečom dobrí a ten druhy nie ale to je jedno toto forúm je o tom že sme cyklisti a vymieňame si tu svoje názorý na ........... cyklistický svet a nie o tom kto ako píše áno máme pravdu ja tieš nerád čítam text s chybami .......... ale kašlime nato čo tím to vyriešime nič treba sa sto ho poučiť a ísť Ďalej tak je to najlepšie