Pre domček 68 mm idú 2 napravo a 1 naľavo, pre 73 len 1 napravo. Misky máš v ráme chytené v závite správne? Kľuky dobre nasadené na osku a dotiahnuté? Mohol si pridať fotku, ako to vyzerá. Ale ostrú.
Okej díky pozriem sa na to ale až neskôr. Teraz niesom doma. Misky sú dobre utiahnuté aj správne uchytené v závite. Aj kluky sú dobre nasadené. A čím viac tú pravú pritiahnem, tým viac to šúcha a keď ju pritiahnem na fest už takmer ani nepotočím klukami. A doteraz nič žiadna chyba. Ten stred krásne išiel. A idem to zložiť a hneď sa niečo pokafre:( Foto pridám aj som nad tým zormýšľal. Len z mojím mobilom fotiť detailne... no neviem Ale niečo zosmolím a hodím to sem. Ja už normálne neviem čo mám robiť. Hral som sa stým asi 3 hodiny ale už som nemal na to nervy.
Našťastie som prišiel na koreň problému. Stred bol zložený dobre. Chybu som urobil keď som priskrutkovával kluku s rockringom a pilou. Kluka mala ísť cez tú stredovú dieru v rockringu. Ja som tourobil trošku naopak. Kluku som priskrutkoval zvonku na ten rockring a tým pádom mi to drelo. Našťastie som to urobil včas lebo už som na tonemal totálne nervy
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.