zda sa mi, ze tato ponuka uz nie je aktualna...
Inak k Monsteru: Ano, jazdi na nom dost ludi DH, na SK a Cz downhilovej scene je to jeden z najpouzivanejsich ramov v kategorii HT DH...vlastnu skusenost bohuzial nemam...
Vacsiu vidlicu ako 150 mm zdvih by som tam ale urcite nedaval... Ako pise warzone, jazdia na tom aj vyssie vidlice, ale ja by som si to tam v zivote nedal, je to hovadina... Viem, ze v RB Ti vedia prip. aj pozvarat ram z vlastnou geo a vyztuzit viacej namahane oblasti (hlava, stred)...
zvláštne... V inzercii bol pred časom jeden s geometriou na 180 mm vidlicu a dodatočnými výztuhami.. aaa ešte jeden streeter v CZ (Zer0) jazdí Monstra s vlastnou geo..Tak som si myslel, že to robia bežne, sorry teda za mylnú info
hmm...
Dodaci lhuta cini 2 - 3 tydny od objednani.
Ram je konstruovany na vidlici zdvihu 130 - 140mm.
Ram je spise univerzalnim strojem, schopnym pojmout jizdu od Endura az po
Downhill. Skoky a dropy zalezi spise na jejich podobe a stylu jezdce. Pokud
jezdec umi a drop ma odpovidajici dopad, neni problem 4-5m. Pokud jezdec
neumi a skace na placku, ram muze prasknout i na 2m dropu.
S pozdravem
Petr Heinik
RB
...nejake info z prvej ruky...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
zda sa mi, ze tato ponuka uz nie je aktualna...
Inak k Monsteru: Ano, jazdi na nom dost ludi DH, na SK a Cz downhilovej scene je to jeden z najpouzivanejsich ramov v kategorii HT DH...vlastnu skusenost bohuzial nemam...
Vacsiu vidlicu ako 150 mm zdvih by som tam ale urcite nedaval... Ako pise warzone, jazdia na tom aj vyssie vidlice, ale ja by som si to tam v zivote nedal, je to hovadina... Viem, ze v RB Ti vedia prip. aj pozvarat ram z vlastnou geo a vyztuzit viacej namahane oblasti (hlava, stred)...
pripajam foto jedneho krasneho Monstra
dik za info este sa popitam
zo stranok RB:
Ne, u tohoto rámu to není možné.
http://racebike.cz/index.aspx?id=41
http://racebike.cz/index.aspx?id=42
co si myslite o tychto rb-ckach asi by som chcel radwsej fuul
Dodaci lhuta cini 2 - 3 tydny od objednani.
Ram je konstruovany na vidlici zdvihu 130 - 140mm.
Ram je spise univerzalnim strojem, schopnym pojmout jizdu od Endura az po
Downhill. Skoky a dropy zalezi spise na jejich podobe a stylu jezdce. Pokud
jezdec umi a drop ma odpovidajici dopad, neni problem 4-5m. Pokud jezdec
neumi a skace na placku, ram muze prasknout i na 2m dropu.
S pozdravem
Petr Heinik
RB
...nejake info z prvej ruky...
a este poradit niaky podobny bike do 25 tis