Akože neviem na čo by to malo byť dobré, ved ked niekto chce tak napíše sem a je to, načo to komplikuješ?!
dnes by som sa s PalimG velmi nenatahoval, ma nejaku bojovu naladu
ale na druhej strane je to jeho uloha, trochu to tu drzat na uzde...
sprav tak, ako ti radi, uvidis, ze to bude lepsie
a aky chces konkretne bajk....tie najvyssie rady su slusne vahovo a aj pevnostou myslim vsetky xcelite Ja jazdim rm a zatial som nadmieru spokojny len je tam ten problem ze je to cista plechovka takze ak jazdis fest "husto" tak ti to vydrzi 3-4 roky a potom ho mozes odhodit.... PLECHOVKA od COCA COLA je asi o polovicu hrubsia..
Nazdar vsetci. Ma niekto skusenosti s ramom Rock Machine Explosion (Alpine 7005 TB Superlight, carbon stays, http://www.rockmachine.cz/quikclik/expl.html)?
Da sa teraz kupit za super cenu...
Nazdar vsetci. Ma niekto skusenosti s ramom Rock Machine Explosion (Alpine 7005 TB Superlight, carbon stays, http://www.rockmachine.cz/quikclik/expl.html)?
je pevny ale je vazi dost 1,8 kg to je podla mna vela mal som ho takze tak....
ahoj pali, pozeram ze tu zasa sikanujes ludi... ))))))))))) no nic ja idem prec som sem len nakukol.... ale vidim ze nic nove pod slnkom.... PaliG zasa organizuje svoj chat )))))))))))))
Neviem ale môj názor na rock machine nieje nejaký extra a nebol by som si tým istý či je v čechách predávanejiší ako author, myslím že to ani nieje možné, môj názor je taký že radšej pokukaj po inej značke, rock machine moc dôvery nevzbudzuje (aspom nie u mňa)
ahoj pali, pozeram ze tu zasa sikanujes ludi... ))))))))))) no nic ja idem prec som sem len nakukol.... ale vidim ze nic nove pod slnkom.... PaliG zasa organizuje svoj chat )))))))))))))
no neviem kto by to liecenie skor potreboval: si pozri svoje prispevky v tejto teme
1. najprv si zakladatela temy zdrbal
2. potom si ho poucil
3. a v tretom prispevku si vysvetli ako to tu ma vyzerat (podla teba samozrejem....)
ja by som toto forum premenoval na: "Svet podla Paliho"
k teme si nenapisal nic..... ale tak uz to tu chodi na tomto fore....
zasa dakedy neskor sem nakuknem, ci nie je nieco nove... alebo ci je to tu stale len o onanovani...
no neviem kto by to liecenie skor potreboval: si pozri svoje prispevky v tejto teme
2. potom si ho poucil
3. a v tretom prispevku si vysvetli ako to tu ma vyzerat (podla teba samozrejem....)
zasa dakedy neskor sem nakuknem, ci nie je nieco nove... alebo ci je to tu stale len o onanovani...
No neviem ale sa mi zdá že to moc vtipné není a dosť si prestrelil , ak ti tak palig vadí tak sem nemusíš chodiť a spamovať tu kravinami a ked to nechápeš tak asi bude musiet palig siahnuť do penaženky a pre dobro spoločnosti ti zaplatiť kurz sebaovládania, on len píše svoj názor a nenúti nikoho aby tak robil. Čau
root: hmmm no neviem veru. ja som totiz myslel ze som na fore o cyklistike. tak som si chcel nieco o bikoch precitat. a namiesto toho citam:
a/ najprv sa pouziva vyhladavanie a ked najdes temu s tvojim problemom, kludne ju mozes ozivit svojim prispevkom.
b/ vsak tam napis svoju otazku a tuto temu mozem vymazat...
c/ lebo takto bude kazdy user vytvarat stale nove thready
d/ tusim ma coskoro donutis zaplatit ti liecbu
e/ no je mi smutno teraz...asi sa zabijem a napisem....
toto su odpovede.... ani jedna k veci, sama onania. a je mi uplne jedno ci to vzniklo v 8,9 alebo 10 - tom mesiaci. nechapes? ak som prisiel na forum biker tak som zvedavy na nieco o tom co sa pytal autor tejto temy.
a len tak mimochodom. je vtipne ako pali strasne strazi(l) aby tu nevznikali nove temy, pricom tu je novych tem ako safranu. (mesiac som tu nebol a pribudlo ich tu asi 10 slovom "desat" )oni tu skor nevznikaju prave preto ze kazdy normalny clovek ktoreho zaujima cyklistika odtialto musi hned zmiznut pretoze citat taketo dristy sa fakt neda...
Lubo S.: ak ti vadim ja tak sem nemusis chodit ty..... to mas to iste co si napisal ty len som to trochu pootocil.... zda sa ze kritika trapi....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
kukni sem http://forum.mtbiker.sk/viewtopic.php?t ... ck+machine
vsak tam napis svoju otazku a tuto temu mozem vymazat...
lebo takto bude kazdy user vytvarat stale nove thready
dnes by som sa s PalimG velmi nenatahoval, ma nejaku bojovu naladu
ale na druhej strane je to jeho uloha, trochu to tu drzat na uzde...
sprav tak, ako ti radi, uvidis, ze to bude lepsie
-dikes za pochopenie.
je pevny ale je vazi dost 1,8 kg to je podla mna vela mal som ho takze tak....
tusim ma coskoro donutis zaplatit ti liecbu
2. potom si ho poucil
ja tych rad
duraj ma uplnu pravdu ,btw
2. potom si ho poucil
No neviem ale sa mi zdá že to moc vtipné není a dosť si prestrelil
a/ najprv sa pouziva vyhladavanie a ked najdes temu s tvojim problemom, kludne ju mozes ozivit svojim prispevkom.
b/ vsak tam napis svoju otazku a tuto temu mozem vymazat...
c/ lebo takto bude kazdy user vytvarat stale nove thready
d/ tusim ma coskoro donutis zaplatit ti liecbu
e/ no je mi smutno teraz...asi sa zabijem a napisem....
toto su odpovede.... ani jedna k veci, sama onania. a je mi uplne jedno ci to vzniklo v 8,9 alebo 10 - tom mesiaci. nechapes? ak som prisiel na forum biker tak som zvedavy na nieco o tom co sa pytal autor tejto temy.
a len tak mimochodom. je vtipne ako pali strasne strazi(l) aby tu nevznikali nove temy, pricom tu je novych tem ako safranu. (mesiac som tu nebol a pribudlo ich tu asi 10 slovom "desat" )oni tu skor nevznikaju prave preto ze kazdy normalny clovek ktoreho zaujima cyklistika odtialto musi hned zmiznut pretoze citat taketo dristy sa fakt neda...
Lubo S.: ak ti vadim ja tak sem nemusis chodit ty..... to mas to iste co si napisal ty len som to trochu pootocil.... zda sa ze kritika trapi....