je este otazne, ako s tym chces jazdit a ci si v buducnosti ochotny dat do biku este daake $$$, pokial chces donho vrazat este aj v buducnosti tak by som bral asi ten scott, pokial nie tak asi ten author
treba si pozriet aj minulorocne modely... za tu cenu a za predpokladu ,ze budu mat predajcovia nieco na sklade by mohol byt aj lepsi bike ..napriklad GT avalanche 1.0 ..
Z tychto dvoch by som ja osobne bez debaty volil Scott.
Inak ten avalanche ma fakt super cenu. Ja som ho minuly rok kupil za 22 litrov a to uz som mal nan 3 tisic zlavu.
K tomu Scott-u som viac nakloneny pretoze ho mozem mat za nejakych 16000,
lenze Author Kinetic ma podla mna lepsiu vybavu /prehadzovac Deore .../.
edit
GT Avalanche 1.0 je v pohode, ale ja nemienim dat viac ako 18 litrov.
Ja najazdim tak 3000km/rok
jazdíš 3000km a chceš bike do 18 litrov ???? nechápem však 3000km je dosť tak kúp niečo čo aj vydrží po roku budeš nadávať prečo si si nekúpil o pár tis drahší
ono to tak začína skoro vždy, ale za rok zistíš že si si mal kúpiť ten s lepšou výbavou
svata pravda. Ja som dal za moj spominanych 22 litrov a v priebehu 3/4 roku som donho nasukal uz dalsich 15 a to este planujem kupit do jari sedlovku a kotuce Ked ta to chyti, uz si proste nepomozes
Keby som kupoval teraz, kupil by som rovno bike za 40 papierov, jazdeny z bazaru ... lebo to sa da za tie prachy kupit aj bike co stal povodne aj 80 papierov...OK som od temy,sorry.
Inak ten reflex ma dobru cenu 20 je OK.Daj vediet,co si kupil,ked sa rozhodnes.
Kupim to mozno az v marci, aby som mohol hned normalne jazdit, zimu a blato moc nemusim. Komu sa chce po 2-3 hodinach jazdy pol dna cistit bike.
Dal by som za bike aj viac, lenze ked k tomu priratam nejaku helmu, boty, oblecenie, nejake zakl. naradie atd. tak je to pre mna kua aj dost.
Najprv som chcel Author Kinetic 2006, ale tie sa uz doobjednat nedaju (zdroj - Sportservis, Podd. Biskupice) - niesu uz na sklade a ja nebudem patrat po predajnach, ze kde ho este maju.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.shop.kasko.sk/product_info.p ... ts_id=1328
Inak ten avalanche ma fakt super cenu. Ja som ho minuly rok kupil za 22 litrov a to uz som mal nan 3 tisic zlavu.
sak prave... ja som za svoj.. 1.0 disc dal 25k namiesto povodnych 30.... teraz by ma vysiel na 22 + nejake drobne
edit
edit
edit
jazdíš 3000km a chceš bike do 18 litrov
Budem ho mat asi tak za 20 litrov - no nekup to.
aj tak by som na tvojom mieste kupil ten avalanche 1.0 lepsia vybava za mensiu cenu
Ten Reflex je 2007.
Asi to necham vychladnut a pokukam tak za mesiac.
svata pravda. Ja som dal za moj spominanych 22 litrov a v priebehu 3/4 roku som donho nasukal uz dalsich 15 a to este planujem kupit do jari sedlovku a kotuce
Keby som kupoval teraz, kupil by som rovno bike za 40 papierov, jazdeny z bazaru ... lebo to sa da za tie prachy kupit aj bike co stal povodne aj 80 papierov...OK som od temy,sorry.
Inak ten reflex ma dobru cenu 20 je OK.Daj vediet,co si kupil,ked sa rozhodnes.
Dal by som za bike aj viac, lenze ked k tomu priratam nejaku helmu, boty, oblecenie, nejake zakl. naradie atd. tak je to pre mna kua aj dost.
Najprv som chcel Author Kinetic 2006, ale tie sa uz doobjednat nedaju (zdroj - Sportservis, Podd. Biskupice) - niesu uz na sklade a ja nebudem patrat po predajnach, ze kde ho este maju.
Kupim Scott-a a mam pokoj. Ne?
UZ NECH JE JAR KUA!
A co hovorite na toto?
Celkom dobra cena. Ne?