ved skoro tolko stala moja 4300...s tou kupou by som nevahal, mozno niekto napise, ze kotuce ee, radsej lepsia vybava, ale co sa na tom da vylepsit, trnom na tom biku je ta vidla, ale s tym sa neda spravit nic
takze suma sumarum, moj nazor na ten bike je za 1*
taka rada: potom daj prec tie odrazky, zbytocne to bude vyzerat ako nejaky lacny shit
nejaka 18, najviac 19
ja mam 187 a 21-tku, ale keby mam tu moznost kupovat znova, tak 19 by bola v pohode
vsimni si tu sedlovku ako je nizko zasunuta, s hentou kravou sa neda ani poriadne manevrovat, to je fakt iba na upravene lesne cesty..
viem ze to na tej fotke nie je velmi vidno, ale ten predstavec ma pod sebou 3 podlozky (4cm), takze keby sa daju prec, mohlo by to byt ocosi nizsie, ale teraz ma to moc netrapi, to az neskor za par mesiacov...
ja ked som isiel prvy krat na 4300vke, myslel som ze idem na choperi, kamos mal este debil sedlo nizko, tak otras, ale ked das podlozky dole + lepsi predstavec s mensim uhlom, vysoko sedlo a po case zmenis tu vidlu - potom nie je o com....
ano aj martin jeden moj kamarat mal 4300 05" a ked som z nej presadol naspet na mojho giantika myslel som si ze som sedel na motorke alebo na stvorkolke ono to robi asi ten predstavec ale ja ram lebo ked on tam dal volaku SR 80 mm tak do kopcou mal tendenciu sa pretacat dozadu a to dost velku
cim mensi ram, tym je obratnejsi, musi mat viac vysunutu sedlovku (ale iba na XC a samozrejme to zavisi aj od vysky jazdca, resp. dlzky noh)
Tu manevrovatelnost by som skorej pripisal dlazke biku...Cim vacsi ram, tym je aj o nieco dlhsi bike a tym horsie manevrovatelny, samozrejme okrem inych vplyvov....Ja mam napriklad 187cm, meridu 22" 110 zdvih na vidle, opacne hodeny predstavec a ovladatelna je vyborne aj vo volnom terene, na to ze je to XC bike (manual na nej nerobim ). Ale napriklad kellys magnus 22" (co som mal moznost porovnat) sa mi zda uz neohrabany viac...ale mozno to je len subjektivne, pretoze som zvyknuty na moj bike.
20000 je cenníková cena, ale TREK už pár týždňov robí výpredaje, takže sa treba osobne informovať. Pokiaľ ho majú na sklade, tak reálna cena môže byť spomínaných +/- 16.000,-
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
takze suma sumarum, moj nazor na ten bike je za 1*
taka rada: potom daj prec tie odrazky, zbytocne to bude vyzerat ako nejaky lacny shit
ja mam 187 a 21-tku, ale keby mam tu moznost kupovat znova, tak 19 by bola v pohode
vsimni si tu sedlovku ako je nizko zasunuta, s hentou kravou sa neda ani poriadne manevrovat, to je fakt iba na upravene lesne cesty..
toto som nejak nepochopil
cim mensi ram, tym je obratnejsi, musi mat viac vysunutu sedlovku (ale iba na XC a samozrejme to zavisi aj od vysky jazdca, resp. dlzky noh)
Hlavne ma zaujimaju tie brzdy ci s nimi ma niekto skusenosti a pod.
cena: 16700skk
Dik
A kde sa da za taku cenu kupit ????
www.kck-oslany.sk
Tu manevrovatelnost by som skorej pripisal dlazke biku...Cim vacsi ram, tym je aj o nieco dlhsi bike a tym horsie manevrovatelny, samozrejme okrem inych vplyvov....Ja mam napriklad 187cm, meridu 22" 110 zdvih na vidle, opacne hodeny predstavec a ovladatelna je vyborne aj vo volnom terene, na to ze je to XC bike (manual na nej nerobim
www.kck-oslany.sk
hmm 20 000,-