dakujem ale.pre mna vydkladanie bicykla nepripada v uvahu. chapem.dano rozumies sa tomu tak to nieje pre teba problem ale len par ludi z fora si skadalo bicykel a viem kolko im to trvalo. naviac nikto pre mna skladat nebude zadarmo. Ano Lto tlmic len s nadrzkou. vyuzijem len par krat v roku ale chcem taky ram kde sa nadrzka zmesti:) s kvakobom len vibramy takze budem hladat take. urcite chcem rocnik 2018. zaklad je 140-150mm karbonovy ram, boost,500% rozsah prevodov, jednoprevodnik, vidlica 35-36mm, tlmic s nadrzkou, 4 piesty brzdy ,kotuce 200mm, 27.5 kolesa ideal.dt swiss s 35mm rafikom. to vsetko do 13kg.
aktualne najlepsi podvozok aky som mal pod prdelou. uzi v dobrom zdravi.
Marina_militare,
sme v sekcii "Vaše vysnívané bajky", daný rám nevlastním, zrejme som nevhodne poskladal vetu...
... ďakujem Ti za pozitívnu reakciu...
double toto teda ako komplet budeš mať určíte ťažké zohnať a keby aj tak to bude fakt riadne drahé, možno Jeffsy by mohol taký byť, teda ešte v takej rozumnejšej cene pokiaľ chceš iba 2018, ale uvidíme časom
Marina_militare,
sme v sekcii "Vaše vysnívané bajky", daný rám nevlastním, zrejme som nevhodne poskladal vetu...
neva. myslel som si ze si sa hecol na nieco naco ja odvahu nemam.
double no okrem tých ráfikov si popísal Rocky Mountain Altitude Carbon 90
Váhou 12.88, 4piesty, DT Swiss kolesá, 150mm vzadu, 36 vidla... už len tie ráfiky majú 32mm, ale tak snáď oželieš 3mm.... a tá cena.. no ...
hej ten by som.zobral hned ale keby je o rok
k dispozicii. potrebujem nasetrit. yt pride v marci s novymi modelmi tak uvidime. ak ostane ram rovnaky cena priblizne rovnaka tak ho zoberem o rok.
ten karbonovy ram dost navysuje rozpocet a obmedzuje vyber. urcite by som mal aj lahsiu situaciu keby som si bicykel vedel vyskladat. pri tych top modeloch by som nieco usetril ale nemyslim zeby to bolo ovela. ved akcie su aj na bicykle
hmm,ak to neponáhla,počkaj až nahodia na stránku Felt Decree 1 model 2018,videl-ohmatal-poťažkal som si ho pred pár dňami v BB,za cca 2 týždne bude v Taliansko ofic. predstavenie pre Európu-bude mať 1 x12,brzdy Guide RSC,nový typ tlmiča RS-metrické rozmery,novú zadnú stavbu boost,geometriu ako sa patrí,vidla ako inak Pike 150 mm,dobré kolesá-široké ráfy,celkovo bez výhrad-ale nebude určite do 4000 Eur ,ale aj váha bude hodne pod 13 kilo-aj z pedálmi
Dano chvalis tu ten felt ale aj tak ho predavas 😃. Ten yt super, na tu vahu pozor velkost S a bez pedalov cize cez 13kg isto ale za tu cenu karbon aj na klukach. Ale 160mm je uz asi aj vela zdvihu na tie nase kopecky ja som uz z toho vyrastol ☺
jasne,že chválim,keď je dobrý,ale proste mením po roku-dvoch,teraz chcem niečo iné-ale zodpovedne tvrdím,že Decree je ***** v triede 140 mm celokarbónových fullov,pre rok 2018 bude Decree rám len v celokarbóne,už nebude verzia AL/carbon-a budú tam dosť zásadné zmeny-prepracovaná zadná stavba-boost,iný tlmič-priamo ladený pre ideálny priebeh pruženia,no snáď bude mať český zástupca pre CZ/SK na budúci rok nejaké testovacie dni,treba sa povoziť,urobiť si názor
Tak len tak zo srandy som si nahodil do excelu, keby som to vyskladal, čo by ma to vyšlo..
Tu je sériový Rocky Mountain Altitude Carbon 90 za 7899 eur.
Vyskladané, ale bez nejakých drobností ako lanká a pod. mi to vyšlo na 7550 eur. Ak sa dá v kamennom obchode vybaviť čo i len 15% zľava, tak sa určite oplatí skôr brať poskladaný bajk z obchodu. Ušetríš, kompromisné komponenty predáš a kúpiš si čo chceš a stále si na nižšej sume ako keby si skladal.
My .50c
160mm nieje malo. skus si natom hightowery otocit par krat bikepark alebo navstivit saalbach. alebo skocit metrovy drop. lenze tak nejazdis. napr.mne ten tlmic prestal.fungovat tak ak by mal.ked som.na nom zjazdil 1500 vyskovych do 30.minut.
Tak len tak zo srandy som si nahodil do excelu, keby som to vyskladal, čo by ma to vyšlo..
Vyskladané, ale bez nejakých drobností ako lanká a pod. mi to vyšlo na 7550 eur. Ak sa dá v kamennom obchode vybaviť čo i len 15% zľava, tak sa určite oplatí skôr brať poskladaný bajk z obchodu. Ušetríš, kompromisné komponenty predáš a kúpiš si čo chceš a stále si na nižšej sume ako keby si skladal.
My .50c
No supnes tam fox36 za 1400 takto si nepredstavujem výhodný nákup a chcem ťa vidieť že si ju za takú cenu kúpiš.
ideš na to zle,pri stavbe sa kupuje rám len v akciovej cene,napr: https://www.komking.de/Hightower-Sale
druhá položka-vidla sa dá pri troche šťastia zohnať za polovicu,t.j. cca 700 Eur,to je už spolu menej o cca 2200 Eur,ostatné komponenty sú cca za o.k. cenu,ale aj tu sa dajú vychytať akcie-nechcem sa hádať,ale skladať sa určite oplatí,samozrejme nie pri nejakých základných modeloch bikov
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Marina_militare,
neva. myslel som si ze si sa hecol na nieco naco ja odvahu nemam.
Váhou 12.88, 4piesty, DT Swiss kolesá, 150mm vzadu, 36 vidla... už len tie ráfiky majú 32mm, ale tak snáď oželieš 3mm.... a tá cena.. no ...
http://www.bikes.com/en/bikes/altitude/2018?tid=72
EDIT: som sa sekol, tie kolesá nie sú DT swiss, ale zadný náboj je DT SWISS
https://www.yt-industries.com/en/detail/index/sArticle/1356/sCategory/509
k dispozicii. potrebujem nasetrit. yt pride v marci s novymi modelmi tak uvidime. ak ostane ram rovnaky cena priblizne rovnaka tak ho zoberem o rok.
ten karbonovy ram dost navysuje rozpocet a obmedzuje vyber. urcite by som mal aj lahsiu situaciu keby som si bicykel vedel vyskladat. pri tych top modeloch by som nieco usetril ale nemyslim zeby to bolo ovela. ved akcie su aj na bicykle
My .50c
My .50c
No supnes tam fox36 za 1400 takto si nepredstavujem výhodný nákup a chcem ťa vidieť že si ju za takú cenu kúpiš.
https://www.komking.de/Hightower-Sale
druhá položka-vidla sa dá pri troche šťastia zohnať za polovicu,t.j. cca 700 Eur,to je už spolu menej o cca 2200 Eur,ostatné komponenty sú cca za o.k. cenu,ale aj tu sa dajú vychytať akcie-nechcem sa hádať,ale skladať sa určite oplatí,samozrejme nie pri nejakých základných modeloch bikov