Hladame pre kamosa trailbike cca 140mm vzadu, vpredu kludne 150, lebo nechce prilis velky, aby nebol moc motivovany do rychlosti... takmer nemozne nieco take najst a v cene samozrejme nie astronomickej, co by dobre fungovalo. velmi dobre vyzera novy banshee spitfire, ale tam hned leti cena nad 4 litre. canyon spectral EX na prvy pohlad vyzera dobre, ale ten vraj dost lieta celym zadnym zdvihom a problem je dostupnost v sucasnej situacii u nich. najviac sa mu paci, hlavne pomerom cena/vykon ctm scroll pro, ale ten je vraj prilis velky a moc motivuje:) objavil som potom toto, celkom zaujimavo to vyzera. 135vzadu, 150vpredu, pripada mi to ako nejake modifikovane astro. na zadnej stavbe je este jeden cap. v testoch velmi vychvalene ako to funguje, progresivita ako ma byt, pozna to aj stred zdvihu, co vacsina stvorcapov ani nema pojem.. geometria ako na vacsom biku. zda sa mi, ze tieto nenapadne ,,no name biky,, su robene viac pre riderov, ako pre siroku verejnost... tie velke znacky, ako cube, canyon, trek... si to kupi niekto kto ma penaze a je stastny, ze sa to hupe pod nim. kto s tym chce ozaj jazdit, musi menit tlmice, tunit a neviem co este...
maju aj 160mm model, tiez vyzera celkom zaujimavo. akurat su dost tazke a maju model za 2200 libier a potom skok na 3300, nic noc... skoda, ze CTMko nema nieco na platforme scrolla, ale mensie. maju tam rawer, ale to je nejaky stvorcap, to uz asi nebude ono, ani to nerobia s nejakym super osadenim. http://vitusbikes.com/products/escarpe-pro-2016/
No ten cierno biely som si chcel tento rok kupit, no v auguste uz nebola sanca ho zohnat a novy spark 2016 sa mi farebne nijak nepozdava, cize zatial to vidim na epic 2016.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
maju aj 160mm model, tiez vyzera celkom zaujimavo. akurat su dost tazke a maju model za 2200 libier a potom skok na 3300, nic noc... skoda, ze CTMko nema nieco na platforme scrolla, ale mensie. maju tam rawer, ale to je nejaky stvorcap, to uz asi nebude ono, ani to nerobia s nejakym super osadenim.
http://vitusbikes.com/products/escarpe-pro-2016/
a
Treba zmeniť dílera
vedel by som s tym zit