no po dlhom case konecne nieco s pevnym zadkom - a narobili ste mi riadne chute po Lectorovi by som tiez rad siel do niecoho takeho. uz som nad tym uvazoval teraz a volba padla na klasicke HT. no tieto pevne trail biky sa mi zacinaju strasne pacit.
viem ze na PB bola vyhlasena patracia akcia, hladali niekoho, kto si Intense kupil normalne za plnu cenu..lebo pravidelne su vo vsemoznych vypredajoch zlacnene o 10tky percent
Ja by som medzi premiove znacky zaradil kazdu znacku, ktorej sa neda zohnat patka na ram na Slovensku .. /Santa Cruz je inak celkom masovka, aj dalsie .. zvacsa na G zacinajuce znacky /
Este sa nesvihli cez 11k. Ale je pravda ze motorky uz pokorili a silno konkuruju cenami autam
The Carbine will be available in five builds and four wild or mild color options starting Fall 2017. Two framesets will also be offered for those looking to build a custom bike.
Factory - $10,399 USD (tested)
Elite - $7,999
Pro - $6,999
Expert - $4,999
Foundation - $3,999
SL Frameset - $3,399
Standard Frameset - $3,099
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale ta cena je úlet...
nasledne to romanx vyvratil
ale MageZ znovu potvrdil
To mi je jasne
Ale keby bolo tak 9k tiež by to nebolo od veci a nie cez 11k .
The Carbine will be available in five builds and four wild or mild color options starting Fall 2017. Two framesets will also be offered for those looking to build a custom bike.
Factory - $10,399 USD (tested)
Elite - $7,999
Pro - $6,999
Expert - $4,999
Foundation - $3,999
SL Frameset - $3,399
Standard Frameset - $3,099