dozrel cas na kupu noveho bajku a pre mna aj posun v bikovani.
Momentalne jazdim hlinikovy HT 29 (Dema Auron 9.0) a
rad by som presiel do fullu. Kedze jazdim styl XC, ziadne divociny tak zdvihy 100/100 budu pre mna ideal a
karbonovy ram, kedze sa chcem posunut aj vahovo.
Horuci favorit je https://www.canyon.com/sk/mtb/lux/lux-cf-8-9.html ale budem rad ak poradite, pomozete
s vyberom.
Az tak vela XC fullov na trhu nie je, resp. v mojej cenovej hladine
Vopred dakujem za rady a postrehy.
Miro
posledný komentár: 2. 1. 2025 o 19:29
rozpocet ma nepusti.Skoro vsetky obdobne vybavene carbonove XC fully su tak za 5000 a vyzsie.
Kedze Canyon dal Luxa do akcie vcera, definitivne ma presvedcil, ze bude najlepsia volba.
Zaruka problem nebude, a bezny servis tiez nie, kedze mam kamosa skvelho servisaka.
Ano chcel som do minulého tyzdna karbonovy HT avsak ten komfort pri full je zase niekde inde. Pri mojom najazde vacsinou les s korenmi a kamenmi som si povedal, ze full sa u mna uzivi.
V poriadku ak jazdis takto tak jasne ze full ale tak na zvaznice a na maratony tu na zapadnom Slovensku staci aj HT
to bola parada. No a kedze nejazdim ziadne divociny typu enduro, DH, tax XC full bude ideal, teda aspon pre mna.
Komfort fantasticky, nadherna zehlicka, tam kde som s HT brzdil o dusu lebo mi skakal zadok ako koza,
s fullom som isiel naplno, krasne zehlil. za mna jednoznacne velke plus a posun.