pedale s pinmi sa pouzivaju na dirt,street,DH,FR a nvm de vsade este sa pouzivaju ale proste vezmi si ze potrebujes trebrs zoskocit z bikeu abo neco a tretry sa neodopnu tak rychlo a tretry sa pozivaju na ine discipliny
aha takze ak to spravne chapem tak odporucane skor naslapne, Ok
este aky je rozdiel v pouzivani medzi M520 + tie plasty a M420 kedze tam tie plasty uz su a vyzeraju take pevnejsie
mnavak: na tých plastových platformách by som V ŽIADNOM PRÍPADE nešliapal, a nie sú na to ani určené, Shimano to niekde aj výslovne píšu, že pri takej ***** hrozí rozbidržka - ide to síce z úchytu obzvlášť zle, ale pod zaťažením to vie kiksnúť/rupnúť kedykoľvek (ten plast je dosť mäkký - priam tečie, a práve preto sa zle vyťahuje rukou), je to určené IBA, ONLY, LEN na to, aby sa v krajinách s príliš nemeckými dopravnými predpismi vyžadujúcimi na každom biku na pedáloch odrazky (to už u nás neplatí - ak máš odrazné plôšky na tretrách) vyhovelo predpisom.
Vyššie modely sa s tým už nedodávali preto, lebo zároveň existuje predpis, že držiteľ licencie môže na závodnom bicykli jazdiť aj bez predpísanej výstroje - pokiaľ nie je znížená viditeľnosť. A predpokladá sa, že tie higher end modely nekupujú bežní hobíci...
lapaloma: každý z nás nie raz v živote urobil *****, ktorá zhodou okolností nedopadla zle
to ale neznamená, že to tak má byť
tvoje tvrdenie je asi na úrovni tvrdenia že "cestoval som bez lístka a revízor ma nechytil", pričom to bude tým, že ani nenastúpil do vozidla
Ja by som bral tie druhe lebo mozes mat aj tretri aj normalne topanky/slapky (zo slapkami by som radsej nejazdil) bo maju ako normalny pedal ale v strede je na tretri takze to su aj aj. Ja volim tie a asi si take poriadim aj ja nebudem predsa von chodit s tretrami
tulenik: ja ich pouzivam iba na light cestu do prace alebo tak.. urcite nie na nejake vyslapy na to sa mam prilis rad. ale myslim ze ako nudzove riesenie ked clovek nechce ist v tretrach do kina je to pouzitelne.
a pritom rozdiel v nich je obrovsky:) tie drahsie maju totizto otvorenu kliektu.. cize ich teoreticky zapnes aj ked budu komplet od blata lebo blato prepadava okolo osky.. kdezto tie druhe.. neviem neviem..
A co sa tyka tych rozdielov:
324/424/505/545 maju uzavrety mechanizsmus, takze ak jazdis v blate, tak sa do nich tazsie zapina tretra ked sa mechanizmus zanesie (blato sa nema kadial dostat von, zatlacas ho tretrou na to miesto, kam chces zacvaknut tretru). Ak nezvyknete robit turistiku s bajkom v ruke, tak to nie je take tragicke a da sa to v pohode prezit.
520/540/647/770/970 maju upinaci mechanizmus otvoreny, tzn. blato pri zapinani tretry pretlacis cez otvory prec a da sa zapnut lahsie.
324 urcite nekupuj. Je to iba medzistupen medzi nepodarkami. Casom zistis, ze nie su vhodne vlastne na nic a ako naschval, budu sa ti otacat vzdy na opacnu stranu voci zvolenej obuvi. A o tom blate ani nehovorim.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ani tretry niesu problem som sa rozhodol ze si spravim radost
tieto vypadaju fajne http://www.sportove.sk/produkt-freeride-tretry-sh-mp66 a idu aj k jednym pedalom co si dal link
a co su tam tie naslapne co maju aj klietku da sa s nimi v pohode slapat aj bez tretier?
este aky je rozdiel v pouzivani medzi M520 + tie plasty a M420 kedze tam tie plasty uz su a vyzeraju take pevnejsie
Vyššie modely sa s tým už nedodávali preto, lebo zároveň existuje predpis, že držiteľ licencie môže na závodnom bicykli jazdiť aj bez predpísanej výstroje - pokiaľ nie je znížená viditeľnosť. A predpokladá sa, že tie higher end modely nekupujú bežní hobíci...
vyskusal som..mimochodom tiez v sandaloch
to ale neznamená, že to tak má byť
tvoje tvrdenie je asi na úrovni tvrdenia že "cestoval som bez lístka a revízor ma nechytil", pričom to bude tým, že ani nenastúpil do vozidla
tieto http://www.kubicasport.eu/produkt/1174/pedale-Shimano-PD-M424/
http://www.kubicasport.eu/produkt/1173/pedale-Shimano-PD-M647/
A co sa tyka tych rozdielov:
324/424/505/545 maju uzavrety mechanizsmus, takze ak jazdis v blate, tak sa do nich tazsie zapina tretra ked sa mechanizmus zanesie (blato sa nema kadial dostat von, zatlacas ho tretrou na to miesto, kam chces zacvaknut tretru). Ak nezvyknete robit turistiku s bajkom v ruke, tak to nie je take tragicke a da sa to v pohode prezit.
520/540/647/770/970 maju upinaci mechanizmus otvoreny, tzn. blato pri zapinani tretry pretlacis cez otvory prec a da sa zapnut lahsie.