Tie dve diery su vlasntne od rafika. Fukas maly tlak alebo mas tenke duse. Naprevis to tak ze nebudes zrazat schody a kamene pri velkej rychlosti alebo si to viac nafukas. (Stava sa to aj mne lebo tiez nosim mensie tlaky).
2 katko: stane sa aj lepsim a nie kazdy je pubertalny magor co nici bike na asfalte, navyse nie kazdy musi fukat na kamenny tlak.
Syncros je podobná ako Maxxis FR.
ak chceš odolnú dušu, tak Maxxis DH, alebo Kenda - tá je najťažšia, takže má najhrubšiu stenu.
a používaš plášte s butylovou výstuhou?
ak áno, tak rada pre teba je vyššie, nauč sa skákať
to ciao: ak lapla píše, že v poslednej dobe sa mu stáva, že sekne dušu, tak to asi nebude len raz...jednoducho tu lepšie duše nepomôžu...trebe zlepšiť techniku a určite prifúkať zadné koleso...
ja to riesim ze si kupujem trocha väcsie duse mam plaste 2.0, duse 2.1-2.5, a fukam to na 1.8-2.0atm (doporuceny tlak 2.5-4.5 o.O)
a UŽ nemam problem z defektmi,a to si aj zaskacem atd...
2 katko: stane sa aj lepsim a nie kazdy je pubertalny magor co nici bike na asfalte, navyse nie kazdy musi fukat na kamenny tlak.
Keby som vedel kto si, tak za toho pubertálneho magora ťa pretiahnem pumpou po hlave... Lebo len pubertálni magori používajú bicykel na poskakovanie, normálni ľudia na to, na čo bol vymyslený - na jazdenie!
Katko, ako moderátor si mohol pripomenúť tomu hajzlíkovi pravidlo č. 1 tohto diskusného fóra:
1. Príspevok napáda alebo znevažuje iného člena komunity.
A jee uz je to aj na tomto fore.
Nechcem znevazovat starych panov ktori maju uz co to odkrutene ale niekto je tu vztahovacny. Chalan pokial vidim nikomu do pubertakov nenadava ale je to spojenie cisto obranne. A predpokladam ze ma HT a vozi sa aj tam kde su sutre a nerovnosti a je mozno pohodlnejsi tak to tak moc nefuka. Ja odporucam tie DH kendy(su fakt tazke) ked ma take problemy na stavajucich plastoch, ale otazka je ake ma plaste? Ten maxxis z pevnejsim plastom musi stacit ked to bude fukat vzadu cez 2,5atm-zas podla vahy. Do buducna ale urcite lepsie prejst na Notubes.
Keby som vedel kto si, tak za toho pubertálneho magora ťa pretiahnem pumpou po hlave... Lebo len pubertálni magori používajú bicykel na poskakovanie, normálni ľudia na to, na čo bol vymyslený - na jazdenie!
Katko, ako moderátor si mohol pripomenúť tomu hajzlíkovi pravidlo č. 1 tohto diskusného fóra:
z toho príspevku je ťažké určiť ako to ciao myslel
Tie Maxxisy su v poho. Vlastnim aj DH, aj FR. Pouzivam len tie FR. DH ma pol kila Btw, na kolko fukas to zadne koleso? Ja mam 2.5" a fukam podla terenu okolo 2.5 Atm, ale skor viac.
To vidim tak, ze za chvilu niektory prestanu fukat duse uplne... ale napriklad kamaratovi sa stalo ze v Jasnej sekol dusu a to jazdi pomerne nafukane (50-60psi), len podmienky su tam "trochu" ine.
"Starý" Polc hustí duše na svojom Turnerovi okolo 45 PSI- cca 3bar.
P.S. To je ten ujo čo vychoval F. Polca ktorý je zatiaľ v našej histórii DH, 4X, najúspešnejší.
Tuším tu začali chodiť chlapci po ráfikoch. Asi nová móda. hehe
Ja na mojom biku mám kenda duše hrubé sa mi zdá že stená má 2.2mm ak ti nevadi ze budeš mať ťažší zadok tak si to kúp, plášť mám vzadu maxxis swampthing ST a defekt som nemal dosť dlho, predtým som mal obyc. dušu a tioga blue dragon plášť a defekty boli pri každom výjazde.
Alebo to rieš jak to mam ja na BMXke že to mám úplne do tvrda, treba si na to zviknúť
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
pouzivate dakto tuto dusu? http://www.slovkolex.sk/index.php?modul=tovar&id=1760&PHPSESSID=c6446d0f75fe4281a0831ef8f5647293
ak chceš odolnú dušu, tak Maxxis DH, alebo Kenda - tá je najťažšia, takže má najhrubšiu stenu.
a používaš plášte s butylovou výstuhou?
ak áno, tak rada pre teba je vyššie, nauč sa skákať
a UŽ nemam problem z defektmi,a to si aj zaskacem atd...
Nechcem znevazovat starych panov ktori maju uz co to odkrutene ale niekto je tu vztahovacny. Chalan pokial vidim nikomu do pubertakov nenadava ale je to spojenie cisto obranne. A predpokladam ze ma HT a vozi sa aj tam kde su sutre a nerovnosti a je mozno pohodlnejsi tak to tak moc nefuka. Ja odporucam tie DH kendy(su fakt tazke) ked ma take problemy na stavajucich plastoch, ale otazka je ake ma plaste? Ten maxxis z pevnejsim plastom musi stacit ked to bude fukat vzadu cez 2,5atm-zas podla vahy. Do buducna ale urcite lepsie prejst na Notubes.
z toho príspevku je ťažké určiť ako to ciao myslel
hmmm, aj vieš čo si napísal?
P.S. To je ten ujo čo vychoval F. Polca ktorý je zatiaľ v našej histórii DH, 4X, najúspešnejší.
Tuším tu začali chodiť chlapci po ráfikoch. Asi nová móda. hehe
Alebo to rieš jak to mam ja na BMXke že to mám úplne do tvrda, treba si na to zviknúť
BTW čo jazdíš