chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
Chcem sa podeliť o mojé skúsenosti s XC plášťami Mitas Scyla Textra 29", majú 670g.
Jazdím pomerne dosť, ale aby ste si spravili predstavu ako vyzerá zadný plášt po 3 a pol mesiaci (od Mája) -
ohromné opotrebenie a čo sa deje so štupľami najlepšie vidno na fotke ...
Vyskúšal som sám a tieto plášte veru neodporúčam. (neviem presne koľko km som prešiel, asi tak 1500 možno aj viac)
Conti RaceKing ProTection vydržali rovnaký terén aj bajk celú sezónu bez odpadnutého štupľa aj opotrebenie bolo oveľa menšie.
Teraz je na rade Maxxis Ikon, tak uvidíme, čo ponúkne on.
Tiež jazdím Scyla plášte, ale je pravda, že striedam kolesá, tréningové a pretekové...zatiaľ som takýto problém nepostrehol preto zatiaľ u mňa ostávajú možno si len trafil vadný kus...zadný som raz rezol na preteku v Levoči, podlepil a drží,ale pre istotu som kúpil nový...no a predný vyzerá ako nový. Ikon jazdí sestra a tie sú dosť dobré, ubudlo z nich málo a jazdí ich neustále /nestrieda kolesá ako ja/.
Ahojte,
precital som par strán z predu, aj zo zadu a nejak sa stále neviem rozhodnúť, aké plaste.
Mam bike Merida big nine 300, s par úpravami (brzdy, vidla...) jazdím hlavne po lesných cestičkách (hlina, kamene, korene) sem tam blato (keď ma chytí dážď) výnimočné sneh a asfalt je len nutne zlo, kým sa dostanem do lesa. Doteraz som mal originál plaste MAXXIS CrossMark 29x2.10 drôt (cca 3 roky a už sú hodne zošľahané)
Po prečítaní par strán fóra sa neviem rozhodnúť medzi MAXXIS Ardent 29x2.25 drôt a Ignitor 29x2.10 drôt. A ešte by som chcel vedieť, ako je to s defektmi na týchto plášťoch, napríklad na CrossMark-och som za tie 3 roky nechytil ani jeden defekt, len raz som rozsekol dušu, samozrejme skrz moju blbosť... snažil som sa natlačiť niekam, kam sa už nedalo
Poprípade nejakú alternatívu (plast do 30€, na váhe mi nezáleží)
Ďakujem za rady páni a dámy ;c)
ardenty som mal ako bezduse na FS - nezaregistroval som defekt (ale nehladal som - mohlo zacelit mlieko, alebo naozaj nebol)
ignitor s dusami na HT - obcas som pichol (viac krat za sezonu)
takze sa to moc neda porovnavat
precitaj si viac stran dozadu a utvor si nazor - vsetko uz bolo napisane
a ak by bola sekcia FAQ, tak by to tu nemuselo byt stale dokola ...
dnes som pozeral zadny ikon exo tr 27,5x 2,25 jazdene bez duse. po 1200km vzorka stale super. jazdene kamene, blato, asfalt, traily, lesne cesty, luky. napocital som asi 13 flakov od tmelu,po poslednom maratone pribudli asi 3 flaky. zatial co predny ardrent race 3x exo tr tiez po 1200km ako novy bez jedineho flaku od tmelu.. co sa tyka jazdnych vlastnosti tak som spokojny s oboma plastami.
Cauko vsetci.V prvom chcem poznamenat ze som uplny amater co sa bikov tyka.Doteraz som mal ma bicykli len nejake cinske shity s rozmerom 26x2.0 a uz ma nebavi opravovat defekt kazdy tyzden, tak chcem kupit nieco kvalitnejsie.Prva otazka je, ci sa mi tam zmestia plaste s rozmerom 26x2.25 ... jazdim 50% cesty 50% lesy a podobne.A druha ake plaste by ste mi odporucali v rozmeroch 26x2.0, no najlepsie 26x2.25 Cenu plasta by som si predstavoval do 20 eur.Vdaka za odpovede.
Tak ja som dal nakoniec namiesto continental maxxis ardent do predu a ardent race dozadu s exo upravou...vcera som absolvoval maraton nesklamali ma...ale roztrhol som retaz...
Takto vyzerajú plášte SCHWALBE Rapid Rob 57-622 (29x2.25) na novom biku po cca 250km. Po obvode samá prasklina a na zadnom plášti sa na jednom mieste stratil dezén Viem že cenovo je ten plášť skoro na samom dne cca 11€ ale toto som nečakal.
Schwalbe to posralo. Presne toto iste sa mi stalo na dvoch rozlicnych cestnych plastoch r.v. 2015 Lugano a Durano. (12 a 35€) ako bonus mi na durane roz***** patku. A tiez mi popraskkala bocnica na oboch Smart Samoch r.v. 2016. Hroza. Pisal som do Schwalbe a bez odozvy.
Na druhej strane treba povedat, ze som mal aj na popraskanych plastoch dokopy len 2 defekty. Neviem ako, neviem preco ale drzia. Len sa na tom cim dalej tym viac bojm jazdit.
Doteraz som bol so Schwalbe max spokojny ale to co predvazdaju posledny rok je brutal. Asi prejdem ku konkurencii
určite to nebude len posledný rok, a toľko podobných fotiek čo sa tu objavuje...až ma to stále prekvapuje že ich ľudia stále tak kupujú, jazdil som ich tiež, vlastne skôr skúšal, no povedal som si že schvalbe už nechcem nikdy, aj keď vlastnosti nemali najhoršie, no životnosť veľká bieda a toľko defektov som nikdy nemal so žiadnou inou značkou a to som mal HD čiže nie nejaký papier, aj keď podľa defektov mi to tak pripadalo, ale v schvalbe musia byť vysmiatí, robia šmejdy čo nič nevydržia a cyklisti to kupujú ako by sa nič nedialo
Mne sa to stalo len na tychto konkretnych styroch plastoch. Mam doma 3 bajky obute na Schwalbe a dalsie 2 ktore som robil a obul do Schwalbe. Rozne rocniky a rozne typy plastov a vzdy bez problemov. Dokonca aj defekty sa pocitaju na jednotky. Tiez som pocul viac ludi, co vravelo, ze na Schwalbe mali kopu defektov ale tak ja som mal tuto sezonu 2 defekty a brat s Conti mal uz asi 8 pricom ja najazdim nasobne viac km v rovnakom obcas aj tazsom terene.
ja som mal vlani na HD minimálne 30 defektov a bol som rád keď som prišiel domov tak aby som nemusel lepiť, či meniť dušu , viem, hovorí sa že defekt je väčšinou chyba jazdca, no tie isté trasy som jazdil napr s michelinmi a za sezónu som mal tak 2 defekty, teraz mám maxxisy chvílu som jazdil vzadu s dušou a defekt žiadny, teraz oba bezdušáky, takže som asi našiel značku pri ktorej snáď ostanem dlhšie ak sa nepokazia aj oni a cena taká ako pri schvalbe, takže pre mňa je to jasná voľba
Taktiež som začínal na schwalbe no vydržali u mňa len 100 km. 5 defektov mi stačilo a nastúpil maxxis. Odvtedy 2 defekty za niekoľko násobne viac km. Schwalbe už môj bike nikdy neuvidí.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Jazdím pomerne dosť, ale aby ste si spravili predstavu ako vyzerá zadný plášt po 3 a pol mesiaci (od Mája) -
ohromné opotrebenie a čo sa deje so štupľami najlepšie vidno na fotke ...
Vyskúšal som sám a tieto plášte veru neodporúčam. (neviem presne koľko km som prešiel, asi tak 1500 možno aj viac)
Conti RaceKing ProTection vydržali rovnaký terén aj bajk celú sezónu bez odpadnutého štupľa aj opotrebenie bolo oveľa menšie.
Teraz je na rade Maxxis Ikon, tak uvidíme, čo ponúkne on.
precital som par strán z predu, aj zo zadu a nejak sa stále neviem rozhodnúť, aké plaste.
Mam bike Merida big nine 300, s par úpravami (brzdy, vidla...) jazdím hlavne po lesných cestičkách (hlina, kamene, korene) sem tam blato (keď ma chytí dážď) výnimočné sneh a asfalt je len nutne zlo, kým sa dostanem do lesa. Doteraz som mal originál plaste MAXXIS CrossMark 29x2.10 drôt (cca 3 roky a už sú hodne zošľahané)
Po prečítaní par strán fóra sa neviem rozhodnúť medzi MAXXIS Ardent 29x2.25 drôt a Ignitor 29x2.10 drôt. A ešte by som chcel vedieť, ako je to s defektmi na týchto plášťoch, napríklad na CrossMark-och som za tie 3 roky nechytil ani jeden defekt, len raz som rozsekol dušu, samozrejme skrz moju blbosť... snažil som sa natlačiť niekam, kam sa už nedalo
Poprípade nejakú alternatívu (plast do 30€, na váhe mi nezáleží)
Ďakujem za rady páni a dámy ;c)
moze sa to pliest. ignitor aj ardent mam doma a ardent mi vyhovoval viac
a najskor sa oslovuju damy
A čo defekty? Podľa TPI (60) by to malo byť rovnaké.
Pardon, moja chyba. Skúsim na sebe zapracovať a polepšiť sa.
ignitor s dusami na HT - obcas som pichol (viac krat za sezonu)
takze sa to moc neda porovnavat
precitaj si viac stran dozadu a utvor si nazor - vsetko uz bolo napisane
a ak by bola sekcia FAQ, tak by to tu nemuselo byt stale dokola ...
Na druhej strane treba povedat, ze som mal aj na popraskanych plastoch dokopy len 2 defekty. Neviem ako, neviem preco ale drzia. Len sa na tom cim dalej tym viac bojm jazdit.
Doteraz som bol so Schwalbe max spokojny ale to co predvazdaju posledny rok je brutal. Asi prejdem ku konkurencii