chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
Zdravim vospolok, precital som celu temu ale ako laik som neprisiel aj tak na vhodne gumy na bike .. mam XTckovy bicykel, ziadna velkolepost ale mne to staci.. plaste mam teraz kenda 26x2,0 .. bohuzial ziadna slava a stople su uz prec..
Teraz k veci, jazdim tak 70% horske cesticky (zvaznice,chodniky atd), 30% cesta (viac menej len presun) .. takze teraz otazka na Vas, co by ste mi doporucili dat dopredu/dozadu ? za kazdu vhodnu pripomienku dakujem...
Maxxis ikon, continental x-king, prípadne race king, wtb nano. Plášte s malým vzorom, aby to bolo rýchle a pri tých cestičkách je trochu horší grip akceptovateľný
jazdim rekreacne tych 1000km rocne +/- a na kolko mame okolo hory, rad ich spoznavam .. nejdem jazdim ziadne preteky, ale mam rad ked vsetko je tak ako ma byt, takze nieco neutralne na teren, nech sa to nesmyka na kazdom kamienku atd ..
tak neviem, podľa toho čo som čítal je ten ardent viac do sucha, ja som mal miniony vpredu DHF , vzadu DHR2 v 2 zmesi a jazdilo sa super, pokiaľ chceš aby ťa podržali a nezáleží ti moc na hmotnosti, toto bude lepší držiak, aj keď na 2 strane určite budú pomalšie ako spomínaná kombinácia vyššie
Ja som teraz kupoval Schwalbe Magic Marry dopredu a Hans Dampf dozadu, obe trailstar zmes, ale este som nejazdil, no chalani z okolia s tym maju dobre skusenosti, ale to su skor enduristi, tj pre ManoM asi zbytocne, ale keby som neriesil nic ako vahu a cenu tak toto ho v hoc jakom terene podrzi.
Chalani keď to tak čítam a dosť sa opakujú už overené kombinácie, nebolo by dobré spraviť jednoduchú tabuľku s týmito overenými kombináciami pneu a dať to na začiatok vlákna?
tych kombinacii je velmi vela akazdy preferuje nieco ine.... samozrejme v zavistlosti na tom co kto jazdi... mne sa zatial dobre osvedcilo kombo Minion DHF a High Roller II ale bolo to celkom tazke.... tak som presiel na HR II a Ardent co je lahsie o nieco.... aj ked Ardent sa s blatom moc nemusi..... pokial sa to neprehana dolekop, bol som velmi spokojny aj s Conti X-Kingom vpredu aj vzadu...... niektory napr. marindada myslim jazdi HR II vpredu aj vzadu a max. si pochvaluje a urcite jazdi tazsie veci ako vascina z vas... takze univerzal navod asi neexistuje
a niekde inak existuje tabulka - odkaz (myslim ze v teme o bezdusakoch) ale neviem ho najst..... kde ludia doplnali kto ma co obute, ake kolesa, mlieko atd a jak je spokojny..... aj tam by sa dali nabrat info
prípadne v tejto téme, ako si spomínal o bezdušákoch toho bolo popísané dosť komponenty/bezdusove-systemy-prieskum-skusenosti-t37681.html a kto plánuje prechod na bezduše, tak odporúčam pozrieť , prípadne aj tí ktorí chcú nejakú zmenu, či už plášťa alebo mlieka...
viac ako rok rypem, aby sa zriadilo (asi moderovane) vlakno FAQ
toto je vyslovene o tom ... Jezus, Katko a cervo - nebolo by to naozaj vhodne ?
ved niektore dotazy su tu stale dokola ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.maxxis.com/catalog/tire-506-121-aggressor
Vyskúšal by som combo Minion DHF 2.35 alebo 2.3 vpredu a Aggressor 2.3 vzadu.
Teraz k veci, jazdim tak 70% horske cesticky (zvaznice,chodniky atd), 30% cesta (viac menej len presun) .. takze teraz otazka na Vas, co by ste mi doporucili dat dopredu/dozadu ? za kazdu vhodnu pripomienku dakujem...
Pri tebe je otázka, čo by si tým chcel dosiahnuť.
a niekde inak existuje tabulka - odkaz (myslim ze v teme o bezdusakoch) ale neviem ho najst..... kde ludia doplnali kto ma co obute, ake kolesa, mlieko atd a jak je spokojny..... aj tam by sa dali nabrat info
toto je vyslovene o tom ...
Jezus, Katko a cervo - nebolo by to naozaj vhodne ?
ved niektore dotazy su tu stale dokola ...