chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
No ale uz si dospely a teda by si nemusel verit na rozpravky.
ETRTO uvadzaju 47-559, tzn. 26" x 1,85" a zaroven uvadzaju "wire bead". Ten plast sa nerobi ani v sirke 1,85 a ani s drotenou pätkou. Mozno tak OEM. A samozrejme hmotnost pre LiteSkin Pacestar verziu 29x2,25" je na stranke vyrobcu 520 g a nie 375 g. S drotenou pätkou v Performance verzii to ide este vyssie. Takze kto ma chut skusat co mu naozaj pride, tak smelo do toho. Ja by som radsej zobral toto na istotu: http://www.mtbiker.sk/shop/plaste-a-duse/mtb/29/schwalbe-rocket-ron-performance-29-mtb-plast-kevlar-4090.html
mal som len staru verziu , na sucho dobrý , do predu nie, tam ustreloval..
toto vizera že prerobili boky a zhustili stred, takže na sucho dobre aj bude rýchly. tiež dlho vydrží
blate sa bude hned zanášať...
Ten pocit keď po týždni prídeš k biku a pozeráš, že asi trochu púšťa ale na jar dobré. Už mám objednané opäť mezcaly akurát hmotnosť je trochu vyššia ale ako som už písal, je kus poctivej gumy čo drží tlak aj bez tmelu a za rok a pol ani jeden defekt. (A v pohode sa dá na nich aj Mariková, 2x )
Ten pocit keď po týždni prídeš k biku a pozeráš, že asi trochu púšťa ale na jar dobré. Už mám objednané opäť mezcaly akurát hmotnosť je trochu vyššia ale ako som už písal, je kus poctivej gumy čo drží tlak aj bez tmelu a za rok a pol ani jeden defekt. (A v pohode sa dá na nich aj Mariková, 2x )
Ahojte, co vravite na Hutchinson Cobra 29x2,25 air light? Ma uz niekto s nimi skusenosti? Planujem ich dat na predne koleso s Pythonom 2,10 na zadnom kolese. Pred casom tu bol clanok s Pythonom, boli pozitivne ohlasy. Dik. Peter
Kúpil som si nový bajk od treku a mam tam plaste bontrager xr1 expert 29x2.20 respektíve 29x2.00. Pozná ich niekto? Veľmi sa mi nepozdávajú, obzvlášť v blate sa mi to zdá veľmi zlé.
Zdravím, čo poviete na tieto plášte? http://www.mtbiker.sk/bazar/komponenty-plaste/296526/continental-race-king-x-king-29x22.html
Bola by to dobrá náhrada za aktuálne Schwalbe Smart Performance 29x2.25 drôt? Ide mi hlavne o predné koleso. Jazdím 60% terén (lesné a poľné cesty, šotolina, zvážnice atď.) 40% tvoria presuny po asfalte. Prípadne mi prosím poraďte nejaký plášť do 25€ na predok. Vďaka Bikeri
prepacte mi ak sa to tu uz riesilo, ale zaujimalo by ma ci uz niekto ma prakticke skusenosti s plastami maxxis agresor, nejake postrehy, skusenosti a tak, uz dlhsiu dobu zvazujem ale neviem ci to za to stoji
jazdim ani nie na rychlost, skor technickejsie pasaze, bajk je hravsi tak to vyuzivam, asi najviac som odjazdil na maxxis high roller 2 tak mozno ak ma niekto porovnanie
Kúpil som si nový bajk od treku a mam tam plaste bontrager xr1 expert 29x2.20 respektíve 29x2.00. Pozná ich niekto? Veľmi sa mi nepozdávajú, obzvlášť v blate sa mi to zdá veľmi zlé.
Maju nizky valivy odpor vhodne na asfalt za sucha. Zadny plást nechaj a predok daj adresivny vzor neco od maxisu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
375g 29/2.25'
veď to isté na 26' malo ak si dobre pamätám 500g a bol to papier - toto je potom čo?
ETRTO uvadzaju 47-559, tzn. 26" x 1,85" a zaroven uvadzaju "wire bead". Ten plast sa nerobi ani v sirke 1,85 a ani s drotenou pätkou. Mozno tak OEM. A samozrejme hmotnost pre LiteSkin Pacestar verziu 29x2,25" je na stranke vyrobcu 520 g a nie 375 g. S drotenou pätkou v Performance verzii to ide este vyssie. Takze kto ma chut skusat co mu naozaj pride, tak smelo do toho.
Mate niekto skusenost?
mal som len staru verziu , na sucho dobrý , do predu nie, tam ustreloval..
toto vizera že prerobili boky a zhustili stred, takže na sucho dobre aj bude rýchly. tiež dlho vydrží
blate sa bude hned zanášať...
Bontrager aky je to model?
XR1
A ten plást mas tlr?
air lajt je verzia s tenučkými bokmi ako šajzle.
Bola by to dobrá náhrada za aktuálne Schwalbe Smart Performance 29x2.25 drôt? Ide mi hlavne o predné koleso. Jazdím 60% terén (lesné a poľné cesty, šotolina, zvážnice atď.) 40% tvoria presuny po asfalte. Prípadne mi prosím poraďte nejaký plášť do 25€ na predok. Vďaka Bikeri
jazdim ani nie na rychlost, skor technickejsie pasaze, bajk je hravsi tak to vyuzivam, asi najviac som odjazdil na maxxis high roller 2 tak mozno ak ma niekto porovnanie
Maju nizky valivy odpor vhodne na asfalt za sucha. Zadny plást nechaj a predok daj adresivny vzor neco od maxisu