chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
Nemám. Kým som si zlomil prst tak ho moc nebolo. Uvidíme kedy mi dajú dolu sadru, vyberú drôty a začnem jazdiť. Ale už to asi vidím do konca sezóny skôr len na cestu.
Ibex je podľa mňa dobrý plášť aj keď viacerí tu naň nadávali, mal som s ním možnosť jazdiť 4 dni aj v Davose a nebolo stále sucho a traily tam boli fakt technické a nesklamal. Ale pokiaľ by som ho mal porovnať napr. s minionmi, tak s tými som si bol v mokrých podmienkach istejší, ale aj tie ibexy boli dosť predvídateľné, držia dobe,myslím, že celkom dosť univerzáli, ale predsa len podľa mňa skôr do suchých až mierne mokrých podmienok. Do blata a dažďa sú miniony lepšie
Nemám. Kým som si zlomil prst tak ho moc nebolo. Uvidíme kedy mi dajú dolu sadru, vyberú drôty a začnem jazdiť. Ale už to asi vidím do konca sezóny skôr len na cestu.
tak hlavne sa zotav , ja ešte počkám a pohľadám, lebo s tým minionom dhr 2 som bol na 26"
fakt spokojný, tak by som ho rád nahodil, no keď nie tak možno aj ten agresor, aj keď teraz by bol asi lepší ten HR 2, vždy to bude asi trochu o kompromisoch, bude lepší grip, alebo valivý odpor
Ale podľa môjho názoru majú naj pomer cena výkon Maxxisy v 2 zmesi, vydržali mi v pohode sezónu bez problémov. Za tú cenu sú to fakt skvelé plašte, teda tie miniony čo som mal. Ibexy sú trochu drahšie, no povedal by som že trochu za minionmi zaostávajú. Viem, že viacerí čo kupovali YT tak ich zhadzovali, tiež som najskôr z nich nemal najlepšie dojmy, no keď som pojazdil viac tak som na ne trochu zmenil názor, ale je to asi taký priemer, z toho čo som jazdil, sú dobré, ale mal som aj lepšie
Ked tak teraz pozeram na svoje kolesa, tak neviem ci pri tom Maxxise aj neostanem. Som len trosku pridal tlak a uz sa nerosi/neslzi. Bodaj by to tak ostalo. Predny este trochu pusta ale je tam No tubes tmel, ktory je ako voda a okrem toho na prednom je samozrjeme nizsi tlak.
Neviem co ta na tom tak trapy, ci mas pocit ze sa zmenilo chovanie plastu v terene.?Ja som nic take nezaznamenal 3-4 roky co ich jazdim. A aj ked plast trochu sfukne nic mi nebrani ho dofuknut pred jazdou a aj tak niekedy sfukujem v terene ked je vlhko aby lepsie drzal.
Nechceš tie Forkaster vyskúšať? Keď sme pri tom...zatiaľ najlepší grip z plášťov, čo som jazdil.
Ten som tiež pozeral, vyzerá dobre, len sa mi to zdá byť taký xc plášť , teda aj podľa hmotnosti, ale možno by mi to trochu aj prospelo a nebol by som vo výjazdoch stále posledný . AdMich jazdíš to asi na bezdušiach však? Pod 800 gramov som s plášťom už dávno nešiel, naposledy asi Schwalbe HD, ale to aj tak vyzeralo a rozdiel nejakých 150 gramov na plášti by mohlo aj dosť cítiť, tak budem nad tým uvažovať
imro1 ja idem vyskusat dopredu HR2 a dozadu minion ss, take kombo neuvazujes?
No minion ss sa mi síce páči, ale do sucha, teraz na jeseň a jar to asi nebude to pravé a niekto tu o tom aj písal, alebo mi to niekto hovoril, čo je teda zjavné aj podľa jeho vzorky, asi bude stačiť trochu blata a koniec , ale do sucha musí byť super
Ja ho mám v 2,35 na prednom aj zadnom. Zatiaľ ma teda nesklamal. Jazdím aj v daždi...(vtedy ženská nevymýšľa)...a plášť môžem pochváliť. Aj na naklonenom mokrom povrchu mu možno plne dôverovať. Na asfaltový švih nie je najrýchlejší, ale dá sa to prežiť.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tak hlavne sa zotav
fakt spokojný, tak by som ho rád nahodil, no keď nie tak možno aj ten agresor, aj keď teraz by bol asi lepší ten HR 2, vždy to bude asi trochu o kompromisoch, bude lepší grip, alebo valivý odpor
Ten som tiež pozeral, vyzerá dobre, len sa mi to zdá byť taký xc plášť
No minion ss sa mi síce páči, ale do sucha, teraz na jeseň a jar to asi nebude to pravé a niekto tu o tom aj písal, alebo mi to niekto hovoril, čo je teda zjavné aj podľa jeho vzorky, asi bude stačiť trochu blata a koniec
57-58mm pri 22,5 ráfiku a tlaku cca 1,4-1,8 bar.