chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
Tie 2,25 mi poradil kamarat co ich mal na fr/dh biku, aj ked dh nejazdi a ze boli vyborne.
Skoda ze som si neoveril aj tie nobby nic na stranke vyrobcu. Na tie Ignitor sa mi strasne blato lepilo. Ja zas nejazdim extremny drsny zjazd. Vymenil som obe a uvidim. Myslim ze 2,35 by ma spomalovali po rovine ci do kopca. My niesme pretekari.
Neskoro ze som sa neopytal a spoliehal sa na udaj z eshopu.
Dakujem za informacie.
Oficialne ma Schwalbe Nobby Nic 26x2,25" Performance Addix folding 715 gramov, cize realna hmotnost 758 gramov je v pohode. A 2,35" verzia ma oficialne 790 gramov, cize realne asi bude nieco cez 800.
Zaujímavé, moje NN 26x2.35 Performance (pred Addix) vážili nejakých 613g, takže vyzerá, že Addix zasa čosi pridal...
Ani podľa recenzií užívatelia neodporúčajú širšie ako 2.25"
2,25-2,4 ak sa hybeme u šajblov, tak minimalne rozdiely v rozmeroch. Na storocnych aj V rafikoch som povozil co voslo do ramu a dalo sa (vzdy s dusou). Samozrejme par krat na hranici vyzutia, ale to bola moja chyba
No rozdiel je velky minniony su enduro/dh plaste a rekon skor xc/trail az EN. Coskoro mi domov pridu tak som na to zvedavy . Dhf 2.6 dopredu ,rekon 2.6 dozadu bude moje nove kombo.
Čaute mate niekto skusenost ci je velky rozdiel medzi Magic Marry super gravity a DH verziou ? rozdiel vo vahe je 150g na jeden plast. jedna sa mi o to ci bude stacit SG verzia na jazdenie po parkoch mam okolo 78kg s chranicmi doteraz som mal DH verziu a ziadny defekt za celu sezonu. oplati sa mi setrit tych 300g ? Danke schon za radu
ja mam 29" minion DHF a 27,5 Rekon+, ale pravdupovediac neviem to nejak zodpovedne porovnat kedze to mam aj na dvoch rozdielnych bajkoch (FS a HT), Rekon ma oproti DHF mensi dezen a viac stoplov, valivy odpor je +/- rovnaky v terene ma zatial nezradil ani jeden, Rekon+ sa mi celkom osvedcil aj na ujazdenom snehu, ale to moze byt aj tou sirkou
ja mam 29" minion DHF a 27,5 Rekon+, ale pravdupovediac neviem to nejak zodpovedne porovnat kedze to mam aj na dvoch rozdielnych bajkoch (FS a HT), Rekon ma oproti DHF mensi dezen a viac stoplov, valivy odpor je +/- rovnaky v terene ma zatial nezradil ani jeden, Rekon+ sa mi celkom osvedcil aj na ujazdenom snehu, ale to moze byt aj tou sirkou
No myslel som ze rekon bude mat menší valivy odpor ako minnion, no uvidim jak sa mne na tom bude jazdit, a ked to bude zle tak pojde dozadu osvedceny dhr2
Ahojte, prišli mi nové plášte. Cez víkend boli v nesprávnom depe a blúdili 2 dni navyše, takže sa asi niekde cestou poškodili drôtené pätky. Skúsiť to ručne zrovnať alebo riešiť reklamáciu?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Skoda ze som si neoveril aj tie nobby nic na stranke vyrobcu. Na tie Ignitor sa mi strasne blato lepilo. Ja zas nejazdim extremny drsny zjazd. Vymenil som obe a uvidim. Myslim ze 2,35 by ma spomalovali po rovine ci do kopca. My niesme pretekari.
Neskoro ze som sa neopytal a spoliehal sa na udaj z eshopu.
Dakujem za informacie.
To mam vziat tieto? Ine nobby nic tam nemaju 2,35.
Rafik je tento
Schwalbe NOBBY NIC 29x2.60" SnakeSkin Addix SpeedGrip E-50 plášť, TLE, kevlar
65,99 €
MOC 76,99 €A na http://2009.feltracing.com/09-catalog-unitedkingdom/suspension-mountain/compulsion-series/09-compulsion-2-int.aspx
ja 26x2,3
Zaujímavé, moje NN 26x2.35 Performance (pred Addix) vážili nejakých 613g, takže vyzerá, že Addix zasa čosi pridal...
2,25-2,4 ak sa hybeme u šajblov, tak minimalne rozdiely v rozmeroch. Na storocnych aj V rafikoch som povozil co voslo do ramu a dalo sa (vzdy s dusou). Samozrejme par krat na hranici vyzutia, ale to bola moja chyba
To by zaujimalo aj mna.
Aky je rozdiel medzi minnion a rekon ?
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
No myslel som ze rekon bude mat menší valivy odpor ako minnion, no uvidim jak sa mne na tom bude jazdit, a ked to bude zle tak pojde dozadu osvedceny dhr2