chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
Zaujímavé ako to majú podelené naprieč segmentami. Tiež striedam Pirelli aj Vittoriu síce agresívnejšie modeli Enduro S a Mazza no môžem povedať ze pozorujem presne opačné spravanie
Suhlasim na AM/Enduro bajku jazdim Scorpion R a M v sirke 2.6 a ten plast je tvrdy ako skala. Tam musim naopak jazdit so super nizkymi tlami, takmer uplny opak XC.
Su tu nejake skusenosti s plastami Kenda Booster Pro 29x2,20"? Po tom, co som videl ake uzovky su nove spesly 2,35" ktore som mal vyhliadnute, tak sa ich asi vzdavam a hladam nejaku alternativu na sezonu. Mal som v plane novy Renegade T5 + Fast Trak S-works 2,35", takze nieco v tomto duchu. Chcel by som tentokrat nieco balonovejsie, cca do 650g a 40€.
-Tie Kendy sa mi naramne podobaju na Rekon/Rekon Race a vyzeraju byt niekde medzi nimi vyskou dezenu, no to kombo ma nicim neohurilo oproti Aspenom p/z ktore su moje oblubene, no naposledy sa nejako divno chovali, neviem ci kvoli sirsiemu rafiku (27mm), preto sa zatial neplanujem ku nim vratit. Zaroven by som skusil nieco s vyssim/agresivnejsim dezenom, aj ked Aspeny drzia naramne.
-Uvazujem aj vybehove spesly 2,3", este sa niekde daju zohnat. V priamom porovnani boli sirsie ako tie nove.
-Laka ma aj Racing Ralph Super Ground 2,25" dozadu, no keby mal aspon tych deklarovanych 670g a nie cez 700... Len neviem ako su najnovsie tie Schwalbe natom s odolnostou a celkovo su dost hanene. Pamatam ze to byvala bieda, aj ked teraz cez zimu jazdim Rocket Rony Performance a zatial ma nesklamali. K tomu dopredu tato Kenda, popripade Renegade+Kenda...
-Viem ze tu viaceri jazdite Tufa XC11/XC14 ktore ma tiez zaujali, ako sa javia? Cosi som tu zachytil s ne-kvalitou dezenu.
Ikony ma nelakaju, aj ked sa mozno necham nahovorit, Contiky su uzovky, Vittorky taktiez, navyse hmotnost mimo. Neviem co by som este zahrnul, uz zacinam zvazovat aj tieto pre mna v mtb nezname znacky ktorym som sa zatial vybyhal (Kenda, Tufo,..)
vieš čo, tie fast tracky sú skvelé, brzdia samozrejme vzhľadom na výšku stuplov ale inak, hore kopcom, v zákrute, ... ani raz ma za tých pár km neprekvapili ... a šírkou sú ako staré NN 2,25 čo som mal, takže za mňa v pohode
Už som to niekde písal-Tufo XR 12 aj XR 14 , rozmer 29 x 2,25 majú na ráfiku 30 mm šírku 62 mm,váha cca 680 gr.
Sú pekne rovné,tlak po nahodení bezo zmeny držia už mesiac,jazdné vlastnosti podla mňa ok - výdrž uvidím,zatial som maximálne spokojný.
Ako sa vám jazdí na pláštoch Bontrager? Na novom biku mám Bontrager XR3 Comp 29 x 2,20. Jazdil som síce na dosť podhustených dušiach ale prekvapilo ma aký pocit neistoty som mal z jazdy. Skusím to nahustiť na výšší tlak a uvidím či sa to zlepší. Plánoval som prechod na Maxxis po tom čo zoderiem aspoň trochu tieto default plášte ale obávam sa, že pojdem do Maxxis oveľa skôr. Je tu niekto kto je s Bontrager spoko?
Su tu nejake skusenosti s plastami Kenda Booster Pro 29x2,20"? Po tom, co som videl ake uzovky su nove spesly 2,35" ktore som mal vyhliadnute, tak sa ich asi vzdavam a hladam nejaku alternativu na sezonu. Mal som v plane novy Renegade T5 + Fast Trak S-works 2,35", takze nieco v tomto duchu. Chcel by som tentokrat nieco balonovejsie, cca do 650g a 40€.
-Tie Kendy sa mi naramne podobaju na Rekon/Rekon Race a vyzeraju byt niekde medzi nimi vyskou dezenu, no to kombo ma nicim neohurilo oproti Aspenom p/z ktore su moje oblubene, no naposledy sa nejako divno chovali, neviem ci kvoli sirsiemu rafiku (27mm), preto sa zatial neplanujem ku nim vratit. Zaroven by som skusil nieco s vyssim/agresivnejsim dezenom, aj ked Aspeny drzia naramne.
-Uvazujem aj vybehove spesly 2,3", este sa niekde daju zohnat. V priamom porovnani boli sirsie ako tie nove.
-Laka ma aj Racing Ralph Super Ground 2,25" dozadu, no keby mal aspon tych deklarovanych 670g a nie cez 700... Len neviem ako su najnovsie tie Schwalbe natom s odolnostou a celkovo su dost hanene. Pamatam ze to byvala bieda, aj ked teraz cez zimu jazdim Rocket Rony Performance a zatial ma nesklamali. K tomu dopredu tato Kenda, popripade Renegade+Kenda...
-Viem ze tu viaceri jazdite Tufa XC11/XC14 ktore ma tiez zaujali, ako sa javia? Cosi som tu zachytil s ne-kvalitou dezenu.
Ikony ma nelakaju, aj ked sa mozno necham nahovorit, Contiky su uzovky, Vittorky taktiez, navyse hmotnost mimo. Neviem co by som este zahrnul, uz zacinam zvazovat aj tieto pre mna v mtb nezname znacky ktorym som sa zatial vybyhal (Kenda, Tufo,..)
Dik za napady
Wolfpack speed 2.2 599g a 56mm na 25mm rafiku, 2.4 630g a 59mm na 25mm rafiku.
Pozri si ich. 40e na kus 5e posta z Nemecka mas ich do 3 dni
Pozeral som ich ,nevyzeraju zle,ale firma docela neznama,a postovne 5 € sa nedalo uplatnit.
Nakoniec som objednal po precitani nejakych recenzii Pirelli Scorpion xc rc. Ak ma niekto vyvinut zmes ,ktora naozaj funguje , maly odpor-velky grip ,tak by to mal byt prave supplier pre F1 a WRC. Uvidime ,som zvedavy.
kajto Odporucam pozriet si kto stoji za plastami Wolfpack
Som sice 30 rokov gumar,ale nepoznam ziadnu sedu eminenciu zodpovednu za top recepty. Ti chlapi z labakov vobec nie su taky znami ako napr. top konstrukteri v F1 - napr. Adrian Newey. Preto sa orientujem na silu znacky a uspechy v podobnych disciplinach🙂
kajto Arenz, pracoval na vyvoji zmesi BlackChilli, Gripton a Addix, takze nie podobne discipliny ale priamo top cyklo-plaste. Preto si osobne myslim, ze nie je dovod neverit tejto, hoci mladej, znacke.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Suhlasim na AM/Enduro bajku jazdim Scorpion R a M v sirke 2.6 a ten plast je tvrdy ako skala. Tam musim naopak jazdit so super nizkymi tlami, takmer uplny opak XC.
Dik za napady
Sú pekne rovné,tlak po nahodení bezo zmeny držia už mesiac,jazdné vlastnosti podla mňa ok - výdrž uvidím,zatial som maximálne spokojný.
Dik za napady
Pozeral som ich ,nevyzeraju zle,ale firma docela neznama,a postovne 5 € sa nedalo uplatnit.
Nakoniec som objednal po precitani nejakych recenzii Pirelli Scorpion xc rc. Ak ma niekto vyvinut zmes ,ktora naozaj funguje , maly odpor-velky grip ,tak by to mal byt prave supplier pre F1 a WRC. Uvidime ,som zvedavy.
Som sice 30 rokov gumar,ale nepoznam ziadnu sedu eminenciu zodpovednu za top recepty. Ti chlapi z labakov vobec nie su taky znami ako napr. top konstrukteri v F1 - napr. Adrian Newey. Preto sa orientujem na silu znacky a uspechy v podobnych disciplinach🙂
Tak postovne islo hore, este zaciatkom minuleho roka bolo 5e.
A dokonca ich predava ajmatt v suncycle.sk
https://www.mtbiker.sk/shop/plaste-a-duse/mtb/275/schwalbe-marathon-27-5x1-65-44-584-67tpi-820g-reflex-greenguard-e-25-mtb-plast-drot.html?itm_medium=forum#popis
teoreticke rady ma nezaujimaju
-15% Schwalbe MARATHON 27.5x1.65 (44-584) 67TPI 820g reflex GreenGuard E-25 MTB plášť drôt
27,99 € -15%
MOC 32,99 €