chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
PINY Veď to máš ideálne na jazdenie, tamtie podmienky. U nás vlani taká zima bola len chvíľu. Stále sa to točilo, +5 nula -1. Čľapkanica, alebo poľadovica. Tak ako na foto, -5 a lahoda, akože hej. Už aby bola Jar- Leto 😁😉 užívaj.
Mary mám 2,4 aj v soft aj v ultrasoft a obe su skvele na jar ked je fakt furt mokro ma zmysel možno ta fialova ale to sa fakt zle gula už., 2,6 je skor na leto na kamene a tak do sucha, po blate maju 2,6 plášte taký člnkový efekt, nezahryznu sa ale plavaju po vrchu... Prečo chceš 2,6 tku ?
Neviem, mam pocit ze ta moja 2,4 nie je taka siroka ako by som si predstavoval. Mal som za to ze 2,6 bude mat lepsi grip ked bude vsade mokro a slizko.
Mozno aj nizsi tlak sa da jazdit. Mam to na HT.
Butcher je dobrý, zle sa gúľa ale krásne tlmí a pekne klopí aj brzdí, na električku kludne aj 2,6 na leto, ale do blata a snehu je Hillbilly lepší za mna aktuálne mám na električke HIllbilly T9 gravity 2.3 a Butcher T7 trail ale gula sa to ovela horšie ako kombo Nobby Nic speedgrip a Mary soft 2,4 samozrejme aj grip je lepší na tych spešlových trochu... Ved kukni moje fotky...
Nemam elektricku, len vlastny pohon a do lesa 10km asfaltu 😁
Uz minuly rok ked nakydalo som skusal kombo co mam teraz. NN soft + WW speedgrip
Ale cakal som kus viac istoty.
Ja viem ze istota je len Wetscream 😁 ale to by som do lesa asi nedosiel
Shorty maxxgrip, Fialová MM a HIllbilly T9 je na predku istota ked je mokro ale slapat to hore je fakt za trest. Ak ti možem odporučiť skus oranžovu MM na predok 2,4 a vzadu modrý NN... ja tak zajtra idem a teším sa výjazd, necitim sa na tom neisto a ani ako za trest do kopca. Ta MM sa pekne čistí a preto drží....
Na asfaltky je akýkoľvek soft škoda, ostruhas za mesiac a môžeš hodiť do koša. Toto platí aj v prípade že by si v lese potreboval grip, čo pri tvojom jazdení po lesných asfaltoch neplatí... A samozrejme, soft sa dáva dopredu a tvrda guma dozadu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
PINY Dnes mozes ist vyskusat plaste
Ani sa nepýtaj
Ale už sa teším ako pôjdem bojovať do doliny
jazdil som na jednom bajku, 42a cko, dobre to bolo, strme dole na brzdach to drzi, kedze to ma vzorok aky ma , vsak vlastne ako pisal Filus.
a to este si nevyskusala poriadny plast
Ty nezabudni, že ťa očakávam s lopatou
Budúci týždeň príde ten Forekaster 2,4 a to sa normálne teším na jazdenie po týchto bielych h...
Jeep išiel do Bukoviny
Akože bikealp?
Rovnaky model plasta ale
A) 2,4" soft zmes 850g
B) 2,6" zmes SpeedGrip 1080g
Este zvazujem ze vymenim predny Nobby nic 2,4 soft za Magic Mary 2,6 Soft alebo Ultrasoft ale ta vaha je tak 1200-1300g co uz je kua dost a neviem ci sa to oplati.
Pripadne este tento 29x2,60"
https://www.specialized.com/sk/sk/plte-butcher-grid-trail-2bliss-ready-t9-soil-searching/p/218683?color=355821-218683&searchText=00121-0092
Mozno aj nizsi tlak sa da jazdit. Mam to na HT.
Uz minuly rok ked nakydalo som skusal kombo co mam teraz. NN soft + WW speedgrip
Ale cakal som kus viac istoty.
Ja viem ze istota je len Wetscream 😁 ale to by som do lesa asi nedosiel