chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
ani neodpisali na maila co som im pisal minuly tyzden z cz mi prisla odpoved do 2hodin a ze sa tento model ani do cz nedoviezol takze asi ho tu nezozeniem
Ahojte. Viete mi poradit alternativu ku plastom Schwalbe Jimmy? Bol som s nimi nadmieru spokojny, ale ako tak pozeram uz sa nerobia (hlavne ze kadejake Ignitory, Larseny ap. tu budu naveky). Proste nieco s nizkym profilom, na drote klasika 26x2,1...
zdravím, stare plašte dosluhujú (Merida Race Lite 26x2.1) a tak pomaly začínam pokukovať po niečom inom. Hlavne ta širka mi nestačí, cítim sa neistý vo vačšej rychlosti v zákrutach, klopkách a hlavne vôbec nedrží na cestách kde su voľne vačšie kamene.(akurát neviem či to je tou širkou alebo už skoro zošúchanym dezénom) Proste sa po tých kameňoch šmýkam stranou a celkom mi to vadí. Všimol som si ale na bajku jeden problem celkom úzky priestor pre zadne koleso, mam obavy že moja požadovaná širka 2.35 sa tam už nezmesti. Skusil som tam dať koleso z iného bajku ktoré ma plašť 2.20 a ma ešte nejaku rezervu-aj som odfotil nech to vidite.
Tu sa mi ale naskytá ďalšia otázka, či sa vôbec oplati brať 2.35 alebo stačí 2.20. Ja v tom ešte niesom zbehlý preto som sa obrátil tu na vás skusenejších. Vďaka vopred za rady a postrehy
Myslim ze aj sirsie tam dostanes, ale so smykanim na skalach ti to velmi nepomoze. Ide vacsinou o zmes/tvrdost pneu a nie o sirku. Taktiez zalezi ako mas nafukane gumy a o styl jazdy. Proste ako na aute - ked sa proste smyka, tak sa smyka a ina pneu moze pomoct, ale nikdy to nieje na 100%. Na mokrom koreni, alebo na lade ta bude tiez smykat a ja jedno aka siroka je pneu, jedine ze sa zacneme bavit o nitoch v gume....
Objednal som si Continental 29 X king 2.2 protection TLR. Akurát som nedomyslel,či náhodou nebude problém,že plánujem ho používať s dušami,aspoň zatial.
Asi som mal objednať RS verziu, ikeď tam by som sa asi bál defektov...
A podla cze fóra, RS verzia je poddajnejšia a pohodlnejšia oproti protection...Som celkom zvedavý,čo mi príde a ako sa to bude chovať:)
Mám kombináciu Minion DHF EXO TR 2.35 Dual vpredu a Ardent EXO TR 2.25 Dual vzadu.Zmes 3C nebola k dispozícii keď som kupoval.Na trailové jazdenie v pohode.Ardent má menší valivý odpor na úkor horšieho brzdného účinku.Je na tebe,či uprednostníš rýchlejší plášť alebo stabilnejší a poobzeráš sa po niečom inom dozadu.
Jazdim HR 2.35 v predu a Ardent 2.25 Dual vzdadu a pojde prec. Miestami s tym ardentom ide doslova o krk. Prudke sypke zjazdy absolutne nedava a brzdim potom nohami rukami ocami. Zato ten HR je top plast co som v predu mal.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.xcrsvorada.sk/plaste-mtb-maxxis-ikon-29x2-2-exo-3c-exception-kevlar
http://www.xcrsvorada.sk/plaste-mtb-maxxis-ikon-29x2-2-exo-3c-exception-kevlar
tie hmotnosti ber s rezevou moj výži v 29x 2,2ke exo tr 654g
Tu sa mi ale naskytá ďalšia otázka, či sa vôbec oplati brať 2.35 alebo stačí 2.20. Ja v tom ešte niesom zbehlý preto som sa obrátil tu na vás skusenejších. Vďaka vopred za rady a postrehy
Sk\Cz nic a zo zahranicia je to vacsinou 50€ a viac ( s postou ).
bohužiaľ tento plášť nebude dlhšie dostupný.
--
S pozdravom
Lea Lipková
www.funes.sk
Asi som mal objednať RS verziu, ikeď tam by som sa asi bál defektov...
A podla cze fóra, RS verzia je poddajnejšia a pohodlnejšia oproti protection...Som celkom zvedavý,čo mi príde a ako sa to bude chovať:)
Predok: HIGH ROLLER II 2.3 exo/tr - dual compound alebo radsej ist do 3C?
Zadok: ARDENT 2.25 dual/exo/tr
Jazdite niekto tuto kombinaciu?
Vdaka