chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
Takze asi objednam dopredu ardent a zoberiem uz aj do zadu ardent race obe exo....jazdi to niekto takto? alebo dat radsej do predu ardent race a do zadu ikon?
ten ikon opatrne hlavne na sypkom volnom povrchu ide to dost do fleku. ma nizky dezen aby sa zahryzol na brzde. grip je hlavne na lesne hlinenne spevnene cesty a xc maratony. inak aj na mokrom kamenisto korennom vyjazde zjazde celkom prekvapivo vedel podrzat. ale chystam casom radsej ardent race predol/zadok. ked ikon dodrem.
Ahojte viem ze sa to tu asi riesi uz milionkrat, ale.... Chcem si vymenit plaste (kedze su to uz viacejmenej slicky)... Momentalne mam obute v predu Maxxis Ignitor 26x2.1 a vzadu Maxxis Dy-no-mite 26x2.1... Jazdim vacsinou tak 25% asfalt, 65% lesny povrch (sutolina, sypky piesok, blato, kde tu aj priamo lesom), 10% DH.... A rozmyslal som, zeby som si dal dozadu Maxxis Ardent 26x2.25" EXO TR kevlar a dopredu neviem bud to iste alebo Maxxis High Roller II Butyl MTB plášť drôt 26x2,40"... Co by bolo lepsie vzhladom na to co jazdim? Alebo nejake uplne ine plaste?
Ahojte viem ze sa to tu asi riesi uz milionkrat, ale.... Chcem si vymenit plaste (kedze su to uz viacejmenej slicky)... Momentalne mam obute v predu Maxxis Ignitor 26x2.1 a vzadu Maxxis Dy-no-mite 26x2.1... Jazdim vacsinou tak 25% asfalt, 65% lesny povrch (sutolina, sypky piesok, blato, kde tu aj priamo lesom), 10% DH.... A rozmyslal som, zeby som si dal dozadu Maxxis Ardent 26x2.25" EXO TR kevlar a dopredu neviem bud to iste alebo Maxxis High Roller II Butyl MTB plášť drôt 26x2,40"... Co by bolo lepsie vzhladom na to co jazdim? Alebo nejake uplne ine plaste?
byhig roller butyl nema vyznam ked jazdis tak malo DH to je plast vyslovene len na DH a nie na 65% lesne cesty a asfalt
Ja by som ti odporúčal ísť do Highroller II, alebo Ardentu. V náročnejších terénoch ich vozí veľa ľudí aj tu z fóra. Sú taký kompromis medzi váhou a robustnosťou.
Pokiaľ nechceš šetriť na hmotnosti a ide ti hlavne o zjazd, choď kľudne aj do zjazdových plášťov typu Minion a spol v šírke 2,4-2,5.
mate nejake tipy ako zamedzit otacaniu plasta/duse na rafku? takmer po kazdom vyjazde su pootocene, ze je ventil uz trochu nasikmo voci rafku a treba ich zas vyrovnavat. plaste michelin wild gripr 2.25 a rafky dtswiss x1900
pouzivam galuskove ventilky, takze ten je pritiahnuty tou matickou a tlak jazdim podla mojich preferencii ale zrovna nizky nieje a viac nechcem tlakovat, nieje to cestak aby som tam mal bomby na asfalt. uz som skusal aj vycistit patky a raf jarovou vodou a nepomohlo
Nazdar dojazdievam stare zasoby. Teraz mam x-king vzadu a race king vpredu. Race king uz doziva a mam novy Schwalbe Rocket Ron Performance. Kde ho mam dat? Dik
Ja som dnes nahodil combo NN SS trailstar 26x2.35 dopredu a RaRa Performance kevlar 26x2.25 dozadu. Oproti starym NN o dost lepsi valivy odpor na asfalte a grip preverim zajtra Zatial plne odporucam.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
byhig roller butyl nema vyznam ked jazdis tak malo DH to je plast vyslovene len na DH a nie na 65% lesne cesty a asfalt
Pokiaľ nechceš šetriť na hmotnosti a ide ti hlavne o zjazd, choď kľudne aj do zjazdových plášťov typu Minion a spol v šírke 2,4-2,5.
Ďakujem idem ich niekde na nete kuknúť:-)