chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
crymo99 mna zatial velmi prijemne prekvapili Fat Albert, tak ako pises - rychle a drzi. Predtym som mal Hans Dampf a ten na makkom mokrom az tak nepodrzi, kedze ma nizsie a hustejsie stuple, ale ja jazdim ako sracka, neklopim az tak, takze niekomu na FA zas moze vadit ze tie bocne stuple su redsie.. Aj tu na mtbiker shope aj na Suncycle maju tu neAddix verziu MM za ceny zlahka cez 30e, niekde som videl aj pod 30 ale neviem to teraz najst.
Zajtra planujem nahodit dopredu ikon 2.2 drot a dozadu mavic crossmax pulse pro 2.1
Je to ok? Zadny mavic uz je po pol roku a 2000 km skoro zjazdeny do hladka v strede a zas nechcem dozadu zas ikon ale nieco rychlejsie tak reku zoberiem predny mavic a dam ho dozadu a na predne pojde ikon ktory som mal vpredu na inom bajku a je v pohode este.
Ja v tym plastoch takmer nevidim rozdiel.Ikon ma viac stuplov,tak asi by som bral ten.Koli comu chces menit plaste?Ja som mal normalny Ardent vzadu,teraz mam Gripr a urcite sa k Ardentu nevratim.Ma nizky dezen a ten race ani nehovorim.90%-ny Ikon.
RANDAL asi hlavne pre tú zmenu po tých rokoch skúsiť niečo iné a Maxxis mi vychádza ako jediná relevantná voľba A chcem skúsiť aj nejaké tie "lepšie" zmesi, hoci si za ne priplatím 50% k cene základných TLR Myšiakov...
No ved pisem, zadny mavic je uz viac cestny plast ako horsky. Behun v strede uz vlastnw ani nema stuple len take naznaky. Predny mavic je este dobry takych 70-80 % by som povedal. Ten dam dozadu aby to malo aky taky zaber ale zas nebolo take pomale ako ikon. Na Ctm som si dal ikony dopredu aj dozadu a bolo to citi pri prechode z tych povodnych wtb wolverine 2.0
Ale zas drzalo to dobre takze dopredu by som dal prave ten ikon. Kupovat nejdem ani jeden lebo oba mam doma ale na roznych bajkoch.
Vertstar bola tá najmaksia zmes čo je dnes Ultrasoft.
Prednú mám so Supergravity a zadnú Snakeskin. Jazdil som Snakeskin aj vpredu a v pohode mi to stacilo aj na Saalbach.
Len ako pozerám ten link, bacha na to crymo99, lebo nezdá sa mi, že SuperGravity casing a má to iba 865g. Lebo gumy so SG bočnicami majú nad 1kg, niečo okolo 1.2kg. Tak aby si s tým počítal...
hej teraz pozeram, ta vaha co tam maju na BD uvadzanu tak je neraalna, podla recenzie jednej ten vertstart supergravity ma vyse 1,1kg. To uz je na mna dost.
Hladam este jeden set gum do tazkeho terenu a prevazne dolekopce, som sa potesil ked som nasiel tu zlavu...MageZ ak by som objednaval tak dam vedie, ale tu supergravity asi nechcem.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Fat albert za fer cenu - 23 eur. Nejak tak som cakal aj tie MagicMarry
http://www.suncycle.sk/sk/produkt/mtb-plast-maxxis-ikon-26x220-exo-tr-3c-maxx-speed/6584
http://www.suncycle.sk/sk/produkt/mtb-plast-maxxis-ardent-race-26x220-exo-tr-3c-maxx-speed/641
-6% Maxxis Ikon 27.5x2.35" EXO 3C Maxx Speed plášť, TR, kevlar
41,99 € -6%
MOC 74,99 €savings Maxxis Rekon 29x2.60" EXO+ TR 3C Maxx Terra plášť, TR, kevlar
55,99 € savings
MOC 89,99 €Je to ok? Zadny mavic uz je po pol roku a 2000 km skoro zjazdeny do hladka v strede a zas nechcem dozadu zas ikon ale nieco rychlejsie tak reku zoberiem predny mavic a dam ho dozadu a na predne pojde ikon ktory som mal vpredu na inom bajku a je v pohode este.
Ale zas drzalo to dobre takze dopredu by som dal prave ten ikon. Kupovat nejdem ani jeden lebo oba mam doma ale na roznych bajkoch.
V skratke možem len odporučiť, kombinácia ultrasoft(predok), soft(zadok).
Tieto Magic Mary z BD, nevies aka to je zmes ten vertstar - je to soft ci ultrasoft ?
Co sa tyka porovnania snakeskin vs supergravity, tie tvoje testovane maju aku upravu ?
https://www.bike-discount.de/en/buy/schwalbe-magic-mary-evo-vs-supergravity-27.5x2.35-tle-folding-737264
Prednú mám so Supergravity a zadnú Snakeskin. Jazdil som Snakeskin aj vpredu a v pohode mi to stacilo aj na Saalbach.
Hladam este jeden set gum do tazkeho terenu a prevazne dolekopce, som sa potesil ked som nasiel tu zlavu...MageZ ak by som objednaval tak dam vedie, ale tu supergravity asi nechcem.